2777
2789
عنوان

دکتر فرزانه نیک نفس یا لیلا محمدی؟

301 بازدید | 14 پست

سلام خانما روزتون بخیر من میخوام زایمان سزارین اختیاری انجام بدم پیش دکتر لیلا محمدی یکی از آشناهای دور رفته خیلی راضیه ولی تو سایتا هم دیدم از نیک نفس خیلی تعریف میکنن واس من مهم اینه بعد عمل زیاد درد نکشم و زود سرپا بشم و اینا موقعی ک شکم و فشار میدن تو اتاق عمل قبل اینکه بی حسی بره اینکار و کنن لطفا اگه کسی رفته پیششون از تجربیاتتون بگید ممنون میشم

من پیش منصوره صافی سزارین شدم..خیلی خوب بود فقط اشتباهی که داشتم این بود که پمپ درد نگرفتم

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹

درد بعد از سزارین ک ربطی ب دکتر نداره

به بدن خودت ربط داره

اون فشار دادن شکمم ربطی ب دکتر نداره بر عهده پرستاره و نمیشه بگی کی فشار بدن کی ندن

بستگی ب خونریزی خودت داره ک کجا فشارش بدن و چندبار

ولی اگر دکتر خوب بخوای ک خوب بخیه بزنه دکتر لیدا احمدیان خامنه من رفتم تیر زایمان داشتم خیلی راضی بودم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درد بعد از سزارین ک ربطی ب دکتر نداره به بدن خودت ربط داره اون فشار دادن شکمم ربطی ب دکتر نداره بر ...

والا یکی از اشناهامون سز کرد فرداش مرخص شد از ۴ طبقه رف بالا  اصن یادشم نمیاد از درد اینکه شکمشو فشار دادن چون میگف قبل بی حسی این کارو انجام دادن باز یکی دیگه هفته پیش سز شد نمیتونست راه بره بعد ۲ روز جیغ میزد قدم برمیداشت ادم نمیدونه چیکار کنه پیش کی بره

والا یکی از اشناهامون سز کرد فرداش مرخص شد از ۴ طبقه رف بالا  اصن یادشم نمیاد از درد اینکه شکمش ...

بدنشونه ربطی ی دکتر نداره 

همه دکترا ی کارو انجام میدن

منم زود سرپا شدم ولی دوستم ک پیش دکتر من سزارین شد یک هفته درد داشت

مهارت دکتر فقط تو بخیه زدن فرق دارن باهمدیگ یا مقدار برش شکم یا زایمان طبیعی

چند ساعت درد داشتید و اینکه بعد چ مدت تونستید سرپا بشید؟

تا دو روز اول درد زیاد  داشتم البته فقط موقع راه رفتن بعد از اون خیلی کمتر شد...

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
بدنشونه ربطی ی دکتر نداره  همه دکترا ی کارو انجام میدن منم زود سرپا شدم ولی دوستم ک پیش دکتر ...

خداکنه واس منم خوب باشه انقد ک استرس دارم از طبیعی هم میترسم این اونامونو ک سز کرد درد داشت از سزارین هم ترسیدم

ممنون ک جواب دادی دوستم

با شیاف قابل کنترل بود؟ ممنون ک جواب دادید عزیزم  

آره با شیاف ساکت میشد..ولی بالاخره بازم موقع نشستن پاشدن درد داره‌‌‌......پمپ درد خیلی دردو کم میکنه ولی من ترسیدم ضرر داشته باشه نگرفتم..ولی با این حال نسبت به خیلی از سزارینی های دیگه دردم کمتر بود و زودتر سرپا شدم...سختیش دو سه روز اول بود برام

آره با شیاف ساکت میشد..ولی بالاخره بازم موقع نشستن پاشدن درد داره‌‌‌......پمپ درد خیلی دردو کم میکنه ...

خب خوبه پس دردش قابل تحمل باشه .. پمپ درد شنیدم خیلی کمک میکنه

مرسی عزیزم❤

خب خوبه پس دردش قابل تحمل باشه .. پمپ درد شنیدم خیلی کمک میکنه مرسی عزیزم❤

شب اول توی بیمارستان اومدن گفتن باید پاشی راه بری تا دسشویی سختترین قسمت کار بود..😫کلی جیغ کشیدم