2777
2789
تایپیک قبلی خودکشی مال من نبود یکی دیگه قرص خورده بود

۱  _ اون در چه حاله 

۲  _تو مشکل چیه 

♂️♂️♡حاجی این راهی که داری میری تا تهش خودتی و خود اونی که تا تهش باهاته پاهاته👣👣👣♂️♂️عاقل تا پی پل می گشت دیوانه پا برهنه از آب گذشت🏊‍ ♂️♂️

حالا  برا چی می خواهی خودت بکشی

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین اصلا هیچکس و هیچ چیز تو دنیا ارزش اینو نداره که بخاطرش بمیری دو سال دیگه به این تصمیم احمقانه ا ...

حرف شما درست

ولی وقتی یه موجود اضافه ای که به درد هیچی نمیخوریو دائمم داری زجر میکشی موندن تو زندگی صحیحه؟

یبار آدم بمیره بهتر از اینه هر روز بمیره

دستاتوبزار روزانوهای زخمیت و پاشوووو شروع کن هنوز سنی نداری...به ماشین وخونه لاکچری که میخای بخری فک کن...به اهدافت...هدف گزاری کن برای خودت براش بجنگ تابرسی

اموزش زبان بصورت فوق حرفه ای باقیمت مناسب🌷بالاترین کیفیت🌷🌷🌷تدریس دروس ریاضی ،شیمی،فیزیک ،زیست،عربی بطور کامل و قیمت مناسب 🌷اطلاعات بیشتر درخواست بدین😍🤗
گناه داری گناه داری بخاطر خودت 

اسی میخاد خودکشی کنه من چرا گناه دارم!؟😐🙄

کاربر خانوم هستم                                     خاهشن توهین نکنید بگین دروغ هستی و فلان.. کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده واسه همین تاپیکا مرتبط نیس پس لدفن توهین نکنید با تچکر   
حرف شما درست ولی وقتی یه موجود اضافه ای که به درد هیچی نمیخوریو دائمم داری زجر میکشی موندن تو زندگی ...

متولد ۸۳ هستی گلم

♂️♂️♡حاجی این راهی که داری میری تا تهش خودتی و خود اونی که تا تهش باهاته پاهاته👣👣👣♂️♂️عاقل تا پی پل می گشت دیوانه پا برهنه از آب گذشت🏊‍ ♂️♂️
۱  _ اون در چه حاله  ۲  _تو مشکل چیه

۸ تا قرص خورد

مثل اینکه بالا آورده باعث شده نمیره

معدشو شست و شو دادن

خداروشکر زنده هست

مشکل من اینه بهم خیانت کرد ولی با خودکشی کردنش دیگه نمیتونم برم

اسی میخاد خودکشی کنه من چرا گناه دارم!؟😐🙄

نه منظور کلی بود من که سوتی نمیدم😁

نه منظور کلی بود من که سوتی نمیدم😁

کورم یا کچلم؟ واس چی گناه دارم!؟😐

کاربر خانوم هستم                                     خاهشن توهین نکنید بگین دروغ هستی و فلان.. کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده واسه همین تاپیکا مرتبط نیس پس لدفن توهین نکنید با تچکر   

ببین من آدمی هستم هر کی سوالی کنه در حد توانم جواب درست میدم

بهترین تو خودکشی کهنسالی هست باش خودت از فرسودگی میمیری خووو چه عجلیه

کورم یا کچلم؟ واس چی گناه دارم!؟😐

خودکشی😁

خودکشی😁

چیزی زدی!؟