2777
2789
کرمانی عزیزم 

الهی نزدیک هستیم که 😁

♂️♂️♡حاجی این راهی که داری میری تا تهش خودتی و خود اونی که تا تهش باهاته پاهاته👣👣👣♂️♂️عاقل تا پی پل می گشت دیوانه پا برهنه از آب گذشت🏊‍ ♂️♂️
میدونستی خیلی مهربونی؟!🥲😂❤

نه چقدر😁

♂️♂️♡حاجی این راهی که داری میری تا تهش خودتی و خود اونی که تا تهش باهاته پاهاته👣👣👣♂️♂️عاقل تا پی پل می گشت دیوانه پا برهنه از آب گذشت🏊‍ ♂️♂️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🥲اندازه ای که میخوای با حرفات دل یه دیوونه رو شاد و از خودکشی منصرفش کنی

هیچم اینطور نیس

🤥

من اشن دورق نیگم

کسی که خیانت میکنه ارزش خودشو نشون میده

برو پی زندگیت خوب

هیچم اینطور نیس 🤥 من اشن دورق نیگم کسی که خیانت میکنه ارزش خودشو نشون میده برو پی زندگیت خوب

نمیشه هروقت زنگ زدم بهش گریه میکرد دلم آتیش گرفت

انقدر گریه میکرد میگفت اینجوری فکر میکنی نیسته آخرشم دیوونه بازی در آورد خودکشی کرد خدا رحم کرد زنده موند وگرنه نمیدونستم جواب مادرشو چی باید بدم 

نمیشه هروقت زنگ زدم بهش گریه میکرد دلم آتیش گرفت انقدر گریه میکرد میگفت اینجوری فکر میکنی نیسته آخر ...

چند بار خیانت کرد بهت گلم

رفتی گریه کنی یا.. غصه بخوری

حرف شما درست ولی وقتی یه موجود اضافه ای که به درد هیچی نمیخوریو دائمم داری زجر میکشی موندن تو زندگی ...

این دیدگاه توعه..اگه بی ارزشی به هیچ دردی نمیخوری خدا برا چی خلقت کرده؟ انقد پیش خدا ارزش داری که تورو آفریده ..میدونی هر ثانیه که بفکر گرفتن جونت هستی جونی که خدا برا خلقتش زحمت کشیده  بهت روح داده تا جون بگیری چقد دل خدارو میشکنی؟ چقد ناراحتش میکنی؟ توبه کن از این افکار..خودم بارها و بارها به خودکشی فکر گردم و از خدا پنهون نیس از تو چرا باشه گاهی فکر هم میکنم..ولی به جایی نمیرسم..چون میترسم از خدا

🖤