2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبل ازفوت ۱۰۰تومن هزینه کن و یبار ویزیت شو روانشناس😊

اموزش زبان بصورت فوق حرفه ای باقیمت مناسب🌷بالاترین کیفیت🌷🌷🌷تدریس دروس ریاضی ،شیمی،فیزیک ،زیست،عربی بطور کامل و قیمت مناسب 🌷اطلاعات بیشتر درخواست بدین😍🤗
نکن گناهه😕

راست میگه لعنتی گناه داری  بخدااا

♂️♂️♡حاجی این راهی که داری میری تا تهش خودتی و خود اونی که تا تهش باهاته پاهاته👣👣👣♂️♂️عاقل تا پی پل می گشت دیوانه پا برهنه از آب گذشت🏊‍ ♂️♂️
چون هزاران هزار درد دارم مردن بهتر از این زندگی خفت واره

یکی دیگه بهت خیانت میکنه تو خودتو میکشی؟؟؟؟

گور باباش بابا.انقد خوشبخت شو تا چشاش دربیاد

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

چرا اینقدر تاپیک خودکشی گذاشتی از اون موقع تا حالا به نتیجه نرسیدی

♂️♂️♡حاجی این راهی که داری میری تا تهش خودتی و خود اونی که تا تهش باهاته پاهاته👣👣👣♂️♂️عاقل تا پی پل می گشت دیوانه پا برهنه از آب گذشت🏊‍ ♂️♂️
راست میگه لعنتی گناه داری  بخدااا

چی!؟ 

کاربر خانوم هستم                                     خاهشن توهین نکنید بگین دروغ هستی و فلان.. کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده واسه همین تاپیکا مرتبط نیس پس لدفن توهین نکنید با تچکر   
چی!؟ 

گناه داری گناه داری بخاطر خودت 

فقط اون نیست...🙂

ببین اصلا هیچکس و هیچ چیز تو دنیا ارزش اینو نداره که بخاطرش بمیری دو سال دیگه به این تصمیم احمقانه ات میخندی..پیش مشاوره برو حرف بزن تا حالت خوب شه..با ما حرف بزن شاید تونستیم کمکت کنیم..خودکشی راهش نیس

🖤