2777
2789
عنوان

کسی که طلاق گرفته تو این سن.....

243 بازدید | 18 پست

در سن ۲۳ سالگی بخاطر خیانت شوهرش....

چیکار کنه؟؟

ممکنه آینده ی خوبی داشته باشه....

ممکنه آرامش داشته باشه درآینده؟؟؟

یا مطلقه بودن خیلی بده؟؟؟؟؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی ها مثل تو هستن .خود من تو ۲۲ سالگی طلاق گرفتم .البته تو دوران نامزدی .چرا نباید خوشبخت بشی؟ ولی عجله تکن برای ازدواج دوم .خودتو پیدا کن .سعی کن درس بگیری .خیانت هم ک اینروزا زیاد شده . 

مطلقه بودن یه صفت که آدم بیشعور میگه

اونی که جدا شده الان مجرده 

مثل بقیه مجردا میتونه زندگی کنه

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...

خیانت هیج توجیهی نداره . چرا ادم باید خودشو خار و خفیف کنه ، اعتمادبنفسشو نابود کنه و تا اخر عمر بسوزه و بسازه و از درون هی خودخوری کنه ، هیچ مردی خیانت زنشو نمیبخشه و وقتی بخاطر این مسائل زنشو میکشه همه براش کف میزنن که ناموس پرسته ، چرا ما زنها باید خیانت مردهارو ببخشیم ، مطلقه بودن خیلی بهتر از دست دوم بودنه ،

جدابشه و راه دور و درازی رو که پیش رو داره با عزت نفس زندگی کنه.

و به شادی خودش اهمیت بده .

و همیشه یادش بمونه که تمام جهان هستی آفریده شده که روح ما به آرامش برسه پس از هیچی ناراحت و حزین نباشه.

خوش بگذرون

برو پی علایقت

ببین به چه هنری یا چه حرفه ای علاقه مندی و ازش کیف میکنی مشغولش بشو

خدایا؛آنان که همه چیز دارند مگرتورا،به سخره گیرند آنان را که هیچ چیز ندارند مگر تورا...

عزیزدلم طلاقتو به عنوان یه تجربه و درس بزرگ بپذیر و خودتو بابتش سرزنش نکن

خیلی جوونی معلومه ک می تونی شروعی دوباره داشته باشی

می تونی زندگی ایده آلتو بسازی فقط کمی تلاش می خواد

برا خودت وقت بزار،سعی کن آگاهیتو ببری بالا

فقط تو می تونی ب خودت کمک کنی و یه روزی به خودت افتخارکنی

چرا که نه 

چرا طلاق رو انقدر بزرگ میکنید  ،  شما دربازه ای از زندگیتون به خاطر اتفاقات تصمیم گرفتید که دیگه زندگی مشترک رو ادامه ندید ،  این یک انتخابه 

شما اگه ۱۰۰سالتم بود و جدا میشدی بازم میتونستی زندگی قشنگی داشته باشی . 

خودتو بساز اینده اتو بساز و به جداشدنت به چشم یک انتخاب و تصمیم مثل سایر تصمیم های زندگیت نگاه کن