2777
2789

خوبه خوبه میگه میخنده سر یچیز مسخره ک بشه قهر میکنه و تا مدتها اون قهرو ادامه میده

من واقعا خسته شدم از پیش قدم شدن و ناز کشیدن

کسی بوده شوهرش مثل مال من باشه؟چیکار کردین یا میکنین؟!دوسدارم خودش به اشتباهش پی ببره

اما ببش از حد صلح طلبم و بلد نیستم قهر کنم

این شده نقطه ضعفم😔

😐

حمله حمله تیم شیران پرسپولیس ایران از دل از جان یارب هرچی صلاحه واسم رقم بزن💛واس خوشبختیم صلوات میفرستی💙دلم بعد از تماشای چشمای تو یه حسی مثل پر گرفتن گرفت💜ببین واس اینک تو با منی چجوری خداروشکر میکنم💚سلامتی روزی که بیان وسط قر بدین و واسم بخونین امشب تمومعاشقابامامیخونن یکصدا میگن تویی عاشق ترین عروس دنیا😍💜💛

بهش محل ندع بزا اون بیاد سمتت

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهترین کار اینه  انگار نمیدونی اون قهره تو رفتارت رو تغییر نده عادی باش اگر بفهمه برات مهمه و اثر میزاره و عصبی میشی بیشتر ادامه میده 

عشق و نفسم مادرمه💖💖💖💖💖
واقعااینجوری بود و واقعا اومد؟

اره اومد اونم روی موضوعی که خیلی تعصب داشت با مادرش بحثم شده بود گفت باید زنگ بزنی معذرت بخوای با اینکه مادرش مقصر بود منم زنگ نزدم یک ماه با هم قهر بودیم حتی پیشنهاد جدایی داد منم با روی باز استقبال کردم دیگه خودش مجبور شد کوتاه بیاد عزیزم منم مثل شما بودم تاپیک های بانو ارتمیس خیلی توی عوض کردن رقتارم اثر داشت اگه تاپیک اخرمو بخونی میفهمی باید چجوری روی خودت کار کنی

ماعربا یه ضرب المثلی داری اینجور موقع عا جواب میده. <هگران ایگدعل مصران>یعنی بی محلی روده ها ...

عیبم اینه خیلی سادم

خیلی زود یادم میره

زود میبخشم

کتکم زد سر یچیز خیلی بی ارزش.

اما من میبخشم

حالم از دل مهربونم بهم میخوره

2790
2778
2791
2779
2792