سلام بچه ها جاریم تازه رفته تو خونه خودش خداروشکر حالا دعوتمون کردن میگم دست خالی نرم چی ببرم😶؟
سمت شمام رسمه؟؟ چی بردین یا چی بهتون دادن
زندگی کوتاهتر از اونیه که بخوای برای چیزهای مسخره و احمقانه حرص بخوری.کیِفتو بکن، عاشق شو، از هیچی پشیمون نباش و اصلا به آدما فرصت اینو نده که تو رو پایین بکشن!
من یدونه تکی قیمت کردم 3 تومن😶 البته خب بستگی به جنس و کیفت و برندش هم داره دیگه
ن دیگ من اونا رو نمیگم😂😂این ۵۰۰ ۶۰۰ تومنیا رو میگم😂😂
اللهم الرزقنا شهادته فی سبیل الله...میشه این دعا رو در حقم بخونید🌷 لطفا برای روح یکی از عزیزان درگذشتم صلوات بفرستید..خدایا مارا آن ده که آن به🤲...شکر به آنچه از رحمتت دارم🤲 و شکر به آنچه از حکمتت ندارم...🤲الهی مجازات گناهانم را با عدالتت برمن مده...جزای گناهم را با رحمانیتت محاسبه فرما...
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من چند وقت پیش لیوانای خودمو اتفاقی تو مغازه دیدم پرسیدم دستی نزدیک 800تومن بود فقط لیوان ها& ...
والا این لیوانا و پارچا که قبلا کنار خیابون میفروختن کسی هم نگاشون نمیکرد رو الان تو مغازه ها دارن 300..400 میفروشن
مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
ببین تازه خونه خریدن مطمئنا پول از همه چی بیشتر لازم دارن یه کارت هدیه بده روش متن بزنن ببر
چقد پول بدم😬
زندگی کوتاهتر از اونیه که بخوای برای چیزهای مسخره و احمقانه حرص بخوری.کیِفتو بکن، عاشق شو، از هیچی پشیمون نباش و اصلا به آدما فرصت اینو نده که تو رو پایین بکشن!
ظرف و ظروف نبر وسایل تزیینی نبر ، من از خیلیا شنیدم که برای این ظرفها و وسایلی که کادو میارن جا نداریم اصلا تو خونه مجبوریم بچپونیم این ور اونور ، اضافه هم هست خودمون داریم مگه ادم چقدر ظرف و ظروف و تزیینی میخواد اما پول بهترین کادو هستش خودشون میدونن چه کارش کنن
گلبافت هنوزم هستش!؟؟ انقدر که پتوهای ایرانی قیمتش بالا و کیفیتش پایین امده در مقابل پتو خارجی سبک و ...
هشتصد و پنجاه خریدم جنسش که خیلی نرم و خوبه و گل برجسته و دو رو
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️