2777
2789
عنوان

هدیه برای جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 731 بازدید | 47 پست
من یدونه تکی قیمت کردم 3 تومن😶 البته خب بستگی به جنس و کیفت و برندش هم داره دیگه

ن دیگ من اونا رو نمیگم😂😂این ۵۰۰  ۶۰۰ تومنیا رو میگم😂😂

اللهم الرزقنا شهادته فی سبیل الله...میشه این دعا رو در حقم بخونید🌷 لطفا برای روح یکی از  عزیزان درگذشتم صلوات بفرستید..خدایا مارا آن ده که آن به🤲...شکر به آنچه از رحمتت دارم🤲 و شکر به آنچه از حکمتت ندارم...🤲الهی مجازات گناهانم را با عدالتت برمن مده...جزای گناهم را با رحمانیتت محاسبه فرما... 

ببین تازه خونه خریدن مطمئنا پول از همه چی بیشتر لازم دارن یه کارت هدیه بده روش متن بزنن ببر

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چند وقت پیش لیوانای خودمو اتفاقی تو مغازه دیدم پرسیدم دستی نزدیک 800تومن بود  فقط لیوان ها& ...

والا این لیوانا و پارچا که قبلا کنار خیابون میفروختن کسی هم نگاشون نمیکرد رو الان تو مغازه ها دارن 300..400 میفروشن  

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

ببین تازه خونه خریدن مطمئنا پول از همه چی بیشتر لازم دارن یه کارت هدیه بده روش متن بزنن ببر

چقد پول بدم😬

زندگی کوتاه‌تر از اونیه که بخوای برای چیزهای مسخره و احمقانه حرص بخوری.کیِفتو بکن، عاشق شو، از هیچی پشیمون نباش و اصلا به آدما فرصت اینو نده که تو رو پایین بکشن!

من که خودم چند وقت یه بار هرچی کادو برام اومده جمع میکنم میفرستم خیریه برای جهاز عروس

کاش رسم کادو برچیده بشه واقعا فقط پول نقد و کارت هدیه به درد میخوره حتی اگر مبلغ کم هم باشه طرف به سلیقه خودش خرید میکنه

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

من پتو گلبافت بردم🥴  یه بارم یکسال رفتن مستاجری بار اول روم نشد دستخالی برم پارچ و لیوان بردم ...

گلبافت هنوزم هستش!؟؟

انقدر که پتوهای ایرانی قیمتش بالا و کیفیتش پایین امده در مقابل پتو خارجی سبک و براق با طرح و رنگ شیک آدم دلش نمیاد ازشون بگذره بره ایرانی بگیره😞

بنظرمن عشق بالاتر از غرورمثلا خودِ من بارها شده ك بخاطر عشقی ك به پیتزا داشتم غرورمو زير پا گذاشتم و گفتم تورو خدا يه یتیکشم به من بدين😜 🍕🍟🍷

ظرف و ظروف نبر وسایل تزیینی نبر ، من از خیلیا شنیدم که برای این ظرفها و وسایلی که کادو میارن جا نداریم اصلا تو خونه مجبوریم بچپونیم این ور اونور ، اضافه هم هست خودمون داریم مگه ادم چقدر ظرف و ظروف و تزیینی میخواد اما پول بهترین کادو هستش خودشون میدونن چه کارش کنن

یه جعبه شیرینی با پول

عجب 
گلبافت هنوزم هستش!؟؟ انقدر که پتوهای ایرانی قیمتش بالا و کیفیتش پایین امده در مقابل پتو خارجی سبک و ...

هشتصد و پنجاه خریدم جنسش که خیلی نرم و خوبه و گل برجسته و دو رو

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
چقد پول بدم😬

بستگی به بودجه لت گلم آخر بر جه و سخت

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ