سلام بچه ها جاریم تازه رفته تو خونه خودش خداروشکر حالا دعوتمون کردن میگم دست خالی نرم چی ببرم😶؟
سمت شمام رسمه؟؟ چی بردین یا چی بهتون دادن
زندگی کوتاهتر از اونیه که بخوای برای چیزهای مسخره و احمقانه حرص بخوری.کیِفتو بکن، عاشق شو، از هیچی پشیمون نباش و اصلا به آدما فرصت اینو نده که تو رو پایین بکشن!
یه دست پارچ و لیوان ببر...یه دست استکان ببر یه دست قابلمه ببر
میدونی قابلمه الان چنده ؟😶😂
مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اللهم الرزقنا شهادته فی سبیل الله...میشه این دعا رو در حقم بخونید🌷 لطفا برای روح یکی از عزیزان درگذشتم صلوات بفرستید..خدایا مارا آن ده که آن به🤲...شکر به آنچه از رحمتت دارم🤲 و شکر به آنچه از حکمتت ندارم...🤲الهی مجازات گناهانم را با عدالتت برمن مده...جزای گناهم را با رحمانیتت محاسبه فرما...
زندگی کوتاهتر از اونیه که بخوای برای چیزهای مسخره و احمقانه حرص بخوری.کیِفتو بکن، عاشق شو، از هیچی پشیمون نباش و اصلا به آدما فرصت اینو نده که تو رو پایین بکشن!
یه بارم یکسال رفتن مستاجری بار اول روم نشد دستخالی برم پارچ و لیوان بردم😂😂😂
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
یع چیز شیک و قشنگ ببر دیگه خوب ببین شوهرت برای برادرش چقدر هزینه میخواد بکنه و هرچقدر در توانش باشه بدین و یع کادو شیک و مناسب که استفاده کنه و لذت ببره نه اینکه دکور باشه چون الان حیف پول که بدی دکوری بخری تواین گرونیا😉
بنظرمن عشق بالاتر از غرورمثلا خودِ من بارها شده ك بخاطر عشقی ك به پیتزا داشتم غرورمو زير پا گذاشتم و گفتم تورو خدا يه یتیکشم به من بدين😜 🍕🍟🍷
من خودم اخرین جاری بودم اینجا رسممون اینه بعد عقد همه یکی یکی پاگشا میکنن اونجا هدیه میدن و بعد عروسی عروس همه رو یه جا دعوت میکنه وشام ویا ناهار میده واونجا بهش بعنوان هدیه پول میدن
من یدونه تکی قیمت کردم 3 تومن😶 البته خب بستگی به جنس و کیفت و برندش هم داره دیگه
مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/