2777
2789
عنوان

مرغ عشق

89 بازدید | 5 پست

بچه هادوتامرغ عشق دارم اول تواتاق خواب پیشم بودن بعددیدم کثیف کاری میکنن گذاشتم اون یکی اتاق الان ی دفه ای صدای جیغشونوشنیدم پریدم دیدم گربه اومده میخواستم بخورتشون قفسوکشیده وسط اتاق وقفس همش پرداره فقط دارم گریه میکنم اگه خواب بودم شتیدکشته بودتشون😭😭😭😭😭

((امضاموبخون لطفا)) برای سلامتی امام زمان صلوات بفرس ودعاکن من بزودی مامان بشم ولطفا لطفادرخواست دوستی ندید
وای عزیزم مگه گربه میاد اون اتاق و میره؟ نمیزاشتی خب . گناه    

شیشه پنجره شکسته شوهرم دیشب یکی اوردقراره عوض کنه نشد

الان اوردمشون کنارم 😔

((امضاموبخون لطفا)) برای سلامتی امام زمان صلوات بفرس ودعاکن من بزودی مامان بشم ولطفا لطفادرخواست دوستی ندید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شیشه پنجره شکسته شوهرم دیشب یکی اوردقراره عوض کنه نشد الان اوردمشون کنارم 😔

خب کلا نباید میزاشتی چون شیشه هم ک شکسته بوده سرما میخوردن طفلکا این‌پرنده های خونگی خیلی لوس میشن ب ی باد سرما‌میخورن . خوب کردی زیرشون ی پارچه‌ای چیزی پهن کن ک‌میریزن رو اون بریزه روزی یکی دوبار بتکون .  منم ی عروس دارم ی گرینچیک خیلی بریز بپاش دارن. اما من پارچه انداختم

خب کلا نباید میزاشتی چون سرما میخوردن طفلکا این‌پرنده های خونگی خیلی لوس میشن ب ی باد سرما‌میخورن . ...

اره پارچه انداختم زیرش امابازم کثیف میشه دورش