zizi123456 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/21 تعداد پست: 2242 عنوان مرغ عشق 89 بازدید | 5 پست بچه هادوتامرغ عشق دارم اول تواتاق خواب پیشم بودن بعددیدم کثیف کاری میکنن گذاشتم اون یکی اتاق الان ی دفه ای صدای جیغشونوشنیدم پریدم دیدم گربه اومده میخواستم بخورتشون قفسوکشیده وسط اتاق وقفس همش پرداره فقط دارم گریه میکنم اگه خواب بودم شتیدکشته بودتشون😭😭😭😭😭 ((امضاموبخون لطفا)) برای سلامتی امام زمان صلوات بفرس ودعاکن من بزودی مامان بشم ولطفا لطفادرخواست دوستی ندید 1400/09/23 | 02:37 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi123456 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/21 تعداد پست: 2242 وای عزیزم مگه گربه میاد اون اتاق و میره؟ نمیزاشتی خب . گناه شیشه پنجره شکسته شوهرم دیشب یکی اوردقراره عوض کنه نشدالان اوردمشون کنارم 😔 ((امضاموبخون لطفا)) برای سلامتی امام زمان صلوات بفرس ودعاکن من بزودی مامان بشم ولطفا لطفادرخواست دوستی ندید
۰۷۳۸ عضویت: 1400/05/19 تعداد پست: 5693 شیشه پنجره شکسته شوهرم دیشب یکی اوردقراره عوض کنه نشد الان اوردمشون کنارم 😔 خب کلا نباید میزاشتی چون شیشه هم ک شکسته بوده سرما میخوردن طفلکا اینپرنده های خونگی خیلی لوس میشن ب ی باد سرمامیخورن . خوب کردی زیرشون ی پارچهای چیزی پهن کن کمیریزن رو اون بریزه روزی یکی دوبار بتکون . منم ی عروس دارم ی گرینچیک خیلی بریز بپاش دارن. اما من پارچه انداختم
zizi123456 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/21 تعداد پست: 2242 خب کلا نباید میزاشتی چون سرما میخوردن طفلکا اینپرنده های خونگی خیلی لوس میشن ب ی باد سرمامیخورن . ... اره پارچه انداختم زیرش امابازم کثیف میشه دورش ((امضاموبخون لطفا)) برای سلامتی امام زمان صلوات بفرس ودعاکن من بزودی مامان بشم ولطفا لطفادرخواست دوستی ندید
۰۷۳۸ عضویت: 1400/05/19 تعداد پست: 5693 اره پارچه انداختم زیرش امابازم کثیف میشه دورش ارهی کم میریزه دورش .