2777
2789
عنوان

خانمها بیایید

170 بازدید | 16 پست

بنظرتون اگه باردارنبودم و جواب انتقالم منفی شد 

برم پیش دعانویس 

تا دلتون بخاد به خدا و ائمه متوسل شدم دعا خوندم نذر کردم اما نتیجه نگرفتم 

خداجونم شکرت واسه همه چی

اسی تا ۴۰ روز روزی ۱۰ بار نادعلی به نیت بارداری بخون . اگه جواب نداد هرکاری خواستی بکن

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باورت میشه چقدر چله برداشتم 

نادعلیم خوندی؟؟ اگه نخوندی حتما حتما روزی ۱۰بار تا ۴۰روز بخون .... ببین نادعلی برای من واقعا معجزه میکنه هربار خوندم هرچی خواستم به دست اوردم چون از ته قلبم بهش اعتقاد دارم

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

رمال و دعا نویس اکثرا موکل دارن..موکل ها هم کافر هستن ..جن کافر چه خیری میتونه برای بشر داشته باشه..

اگر مومنی بشناسی که مثل بهجت باشه برات دعای خیر بنویسه..اره برو بگو برات بنویسه..اگر میخوای بری پیش اینا که جادوگر و کف بین و..هستن نماز و روزه و..نمیدونن چیه..اونا به درد نمیخورن‌..حتی اگر برات دعا بنویسن و بچه دارم بشی اون بچه سالم و صالح از اب درنمیاد و میشه بلای جونت..

من خودم ۵،۶ مورد نازایی تو اطرافم میشناسم..میدونم فکرت چقدر درگیره..از نزدیک دیدم و لمس کردم زندگی این افراد چه جوری هست..ولی هیچ کدوم از کسایی که من اطرافم دارم دست به دامن دعانویس نشدن..سپردن به خدا..با طب سنتی و دکتر و..پیگیر هستن و امیدشون رو ناامید نمیکنن..خدا صلاح بدونه میده..اگر به صلاحت نباشه..خدا خودش بهتر میدونه..

ایشاا دامنت سبز شه و دلت شاد شه به حق بی بی دو عالم..

اسی تا ۴۰ روز روزی ۱۰ بار نادعلی به نیت بارداری بخون . اگه جواب نداد هرکاری خواستی بکن

دوماه پیش با یه دعانویس حرف زدم گفت باید بیای بهت دعا بدم اینا گفت باردار نمیشی تا اینا رو که میگم انجام ندی گفتم بخاطر پول میگه نرفتم گفتم میخام عمل کنم گفت هرکاری بکنی نمیشی واقعا درست گفت ماه قبل آی یو آی منفی اینماه هم آی وی اف منفی اونم بدون علت باردار نمیشم 

خداجونم شکرت واسه همه چی

رمال و دعا نویس اکثرا موکل دارن..موکل ها هم کافر هستن ..جن کافر چه خیری میتونه برای بشر داشته باشه.. ...

خب مشکل من پزشکی نیست چندتا از بهترین دکترها رفتم گفتن بدون علته ناباروریت دیگه آدم شک میکنه خود دعانویسه هم گفت مشکل پزشکی ندارید منم بهش هیچی نگفته بودم فقط گفتم باردار نمیشم 

خداجونم شکرت واسه همه چی

خب مشکل من پزشکی نیست چندتا از بهترین دکترها رفتم گفتن بدون علته ناباروریت دیگه آدم شک میکنه خود دعا ...

به دعا نویس اعتمادی نیست..

نمیدونم چطور جرات میکنی میری سمتشون..

اگر عارف و عالم و.. پیدا کردی به اونا بگو برات دعا کنن دعا بنویسن..نه این کف بین ها و جادوگر ها..بچه دار بشی ولی خدایی نکرده یه بچه شیطانی و بد..عمرت به تباهی میره..بچه داری ولی چه بچه ای اخه..

عزیزم برای رزق وروزی وحرف گوش کن شدن شخص هم میشه خوند؟ 

اره نیت کن بخون اصلا ردخور نداره خوندنش

به دعا نویس اعتمادی نیست.. نمیدونم چطور جرات میکنی میری سمتشون.. اگر عارف و عالم و.. پیدا کردی به ...

حالا کی گفت خواستم برم پیش جادوگرها اگه میخاستم برم تا الان رفته بودم خودمم میترسم با اینکه گفتن مومن هستند ولی باز توکل برخدا کردم امانمیشه دیگه آدم نمیدونه چکارکنه فکر کنم فیلم زیاد دیدی یعنی چی بچه شیطانی این تربیت درست هسش که بچه خوب ودرست باشه یابی تربیت و تو خانواده بد بزرگ بشه بد و خلافکار بشه 

خداجونم شکرت واسه همه چی

دوماه پیش با یه دعانویس حرف زدم گفت باید بیای بهت دعا بدم اینا گفت باردار نمیشی تا اینا رو که میگم ا ...

انشالله هرچی به صلاحته برات پیش بیاد . شما که همه کار کردی این یه کارم انجام بده اگه نتیجه نداد برو پیش دعانویس

مرسی عزیزم حتمامیخونم خیرببینی

انشالله هرچی به صلاحته برات پیش بیاد . شما که همه کار کردی این یه کارم انجام بده اگه نتیجه نداد برو ...

باور میکنی از خدا دلگیرم گفتم خدایا امیدم به خودته دنبال اینچیزها نمیرم از خودت میخام اما خدا انگار منو دوس نداره نمیخام خدای نکرده حرف بدی بزنم اما آخه چرا هرکی جای من بود باورکنید میرفت همون اول مگه خدا نمیگه منو بخوانید تا اجابت کنم شما را خب منم فقط از خدا خواستم

خداجونم شکرت واسه همه چی