pink_unicorn مدیر استارتر عضویت: 1397/05/27 تعداد پست: 4034 عنوان چجوری وارد پیج اینستای یکی بشم؟؟؟؟ 31066 بازدید | 6 پست میخام ببینم با کی داره میچته از صب تا حالاچجوری وارد شم؟؟راهی بلیدن خاهش میکنم بگید؟؟ دل من تنگ بلوریست که یک ماهی قرمز دارد🐟یک تلنگر که به این تنگ بلورین بخورد،میشکند⚡آبش از پنجره چشمانم میریزد🌧💧ماهی سینه ی من میمیرد🐟🧡 1400/09/22 | 19:42 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shiva_lovelygirl عضویت: 1398/11/08 تعداد پست: 382 تماس گرفته شده توی اینستا رو چطور توی لیست تماس ها پاک کنم؟
pink_unicorn مدیر استارتر عضویت: 1397/05/27 تعداد پست: 4034 رمز اینستا و شماره ای که باهاش اینستا میره رمزشو ندارمتو اینستا میزنم رمز جدید رو بفرسته ب ایمیلم ولی نمیفرستهههه میگه چند دقیقه دیگه امتحان کناز صبح دارم میزنم نمیشه دل من تنگ بلوریست که یک ماهی قرمز دارد🐟یک تلنگر که به این تنگ بلورین بخورد،میشکند⚡آبش از پنجره چشمانم میریزد🌧💧ماهی سینه ی من میمیرد🐟🧡
shiva_lovelygirl عضویت: 1398/11/08 تعداد پست: 382 رمزشو ندارم تو اینستا میزنم رمز جدید رو بفرسته ب ایمیلم ولی نمیفرستهههه میگه چند دقیقه دیگه امتحان ... گوگل سرچ کن یاد داده چطور رمز اینستا رو عوض کنی
پونکm31 عضویت: 1404/01/09 تعداد پست: 2 منم همین مشکل رو دارم تا صبح تو اینستاعه چه جور ی اینستاشو تو گوشی خودم بالا بیارم بدون اینکه بفهمه اگه بلدین مرحله به مرحلشو بگین ممنونتون میشیم واقعا،خیلی فکرم زیاده دارم دق میکنم🥺🥺
zahabanoei عضویت: 1402/04/30 تعداد پست: 186 منم همین مشکل رو دارم تا صبح تو اینستاعه چه جور ی اینستاشو تو گوشی خودم بالا بیارم بدون اینکه بفهمه ... سلام پیدا کردی روشی رو؟ میشه منو هم راهنمایی کنی