از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....(کاربر آقا نیستم) (ممنون میشم لایک نکنید) ⧉حرفی..؟! سوالی...؟! جواب میدم: https://abzarek.ir/service-p/msg/1998656 مترسک: من مغز ندارم، تو سرم پُر از پوشاله.دوروتی: اگه مغز نداری پس چجوری حرف میزنی؟ مترسک: نمیدونم ولی خیلی از آدمها هم هستند که بدون مغز یه عالمه حرف میزنن.
اللهم عجل لولیک الفرج الهی آمین.برای سلامتی و تعجیل در ظهور مهدی فاطمه یه صلوات محمدی پسند بفرست اقارو خوشحال کن تا آقا تو نمازش دعات کنه چی از این بهتر😍🤲🏼خدا جونم نمیدونم چطور شکرت کنم به خاطر این همه نعمت هایی که به من دادی🤲🏼
اللهم عجل لولیک الفرج الهی آمین.برای سلامتی و تعجیل در ظهور مهدی فاطمه یه صلوات محمدی پسند بفرست اقارو خوشحال کن تا آقا تو نمازش دعات کنه چی از این بهتر😍🤲🏼خدا جونم نمیدونم چطور شکرت کنم به خاطر این همه نعمت هایی که به من دادی🤲🏼
نمیدونم من ک این ماه امیدی ندارم ولی انشالله ک بشه
منم بعدسقطم دکتزبهم لتروزول داد وامیدی نداشتم ماه اول بازدتربشم میخاستم یه ماه بعد اقدام بزم ای یو ای کنم به منشی دکترم زنگ زدم گفتم من ترشح ندارم گفت ترشح ول کن اقدام کن همونماه باردارشدم فقط بهش فکر نکن اتفاقا منم کیت کذاشتم مث توبود