2777
2789

دو روز بعده امپول درسته

از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....(کاربر آقا نیستم) (ممنون میشم لایک نکنید)             حرفی..؟! سوالی...؟! جواب میدم:                        https://abzarek.ir/service-p/msg/1998656                     ‏          مترسک: من مغز ندارم، تو سرم پُر از پوشاله.دوروتی: اگه مغز نداری پس چجوری حرف میزنی؟ مترسک: نمیدونم ولی خیلی از آدم‌ها هم هستند که بدون مغز یه عالمه حرف میزنن.        

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من کیت رو سردر میارم.اما با امپول راستش نمیفهمم

اللهم عجل لولیک الفرج الهی آمین.برای سلامتی و تعجیل در ظهور مهدی فاطمه یه صلوات محمدی پسند بفرست اقارو خوشحال کن تا آقا تو نمازش دعات کنه چی از این بهتر😍🤲🏼 خدا جونم نمیدونم چطور شکرت کنم به خاطر این همه نعمت هایی که به من دادی🤲🏼 
خب اگ هی کمرنگ پررنگ شه یعنی چی و ابنک ترشحی ندارم

خب کمرنگ شه شاید مایعات زیاد خوردی ادرارت رقیق ت بوده.چون بعدش دوباره پررنگ شده

ترشح منم نداشتم

اللهم عجل لولیک الفرج الهی آمین.برای سلامتی و تعجیل در ظهور مهدی فاطمه یه صلوات محمدی پسند بفرست اقارو خوشحال کن تا آقا تو نمازش دعات کنه چی از این بهتر😍🤲🏼 خدا جونم نمیدونم چطور شکرت کنم به خاطر این همه نعمت هایی که به من دادی🤲🏼 
نمیدونم من ک این ماه امیدی ندارم ولی انشالله ک بشه

منم بعدسقطم دکتزبهم لتروزول داد وامیدی نداشتم ماه اول بازدتربشم میخاستم یه ماه بعد اقدام بزم ای یو ای کنم به منشی دکترم زنگ زدم گفتم من ترشح ندارم گفت ترشح ول کن اقدام کن همونماه باردارشدم فقط بهش فکر نکن اتفاقا منم کیت کذاشتم مث توبود

منم بعدسقطم دکتزبهم لتروزول داد وامیدی نداشتم ماه اول بازدتربشم میخاستم یه ماه بعد اقدام بزم ای یو ا ...

جدیی خداکنه کلی نذر کردم انشالله ک خدا لایق بدونه😭دعامیکنم بچت سالم بدنیا بیاد و زایمان راحتی داشته باشی