2777
2789
اهان یعنی اگه خونریزیم زیاد شد میتونم برم بیمارستان ....لخه این خانمه گفت که خونریزیت زیاد شع بری بی ...

قرص رو به صورت شیاف بزار و قشنگ دو ساعت راه برو هیچی نمیشه خونریزی هم زیاد نیست در حد پریوده 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانی من هدیه خدا هستم  تو زندگیتون برکت و شادی میارم به امیدخدا... به همسرتون این پیام بچه ت ...

صداتون از جای گرم درمیاد 

وقتی امنیت و رفاه نیست دیگه بدبخت کردن یکی دیگه ته نامردیه 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
چه قرصی گرفتید و از کجا تهیه کردید؟ منم ۶ هفته هستم شوهرم میگه سقط کن ولی خودم دودلم😔

عزیزم ول کن حرف شوهرت رو

جون این بچه دست توعه نذار نابود شه😞💔

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
نمیدونم چکار کنم بخدا استرس تمام وجودم رو گرفته از شدت استرس و دلشوره ببخشید ازعصر اسهال شدم 😔

نگرانی بخودتون راه ندید

ماشاء الله خانمها زبان و سیاست بلدن

شماباراه های مختلف دل همسرتون نرم کنید ودرعین حال جدی باشیدکه حرف از سقط نباید باشه

اماتن به این گناه بزرگ ندید.از خدابترسید نه از خلقش

صداتون از جای گرم درمیاد  وقتی امنیت و رفاه نیست دیگه بدبخت کردن یکی دیگه ته نامردیه

اون بچه میتونه پربرکت ترین اتفاق زندگیشون باشه.

این وعده خداست که رزق خلق ومیده.

ته نامردی ،گرفتن حیات مستقل یه انسان بی گناه وبی پناست.

رفاه ضامن خوشبختی نیست.

اون بچه میتونه پربرکت ترین اتفاق زندگیشون باشه. این وعده خداست که رزق خلق ومیده. ته نامردی ،گرفتن ...

بی زحمت بگو رزق این بچه‌های کارتن خواب و بچه‌های فقیر سیستان رو هم خدا بده  

رزقشون خدامیده 

نکنه فک کردی از جیب من وشمامیره

بزرگوار رزق مگه دوقلم اسکناسه

رزق حال خوبه،تن سالم،خانواده بانشاط،معنویته،امیده

و.......

ا‌گرانسانها به اون چیزیکه که خداوندفرموده برای زیادی رزق عمل کنن

بهشم میرسن

کوتاهی ازخودمونه

بانک مرکزی پول تولیدمیکنه ،بی پولی که تولیدنمیکنه

اینبار بهش میگیم شکم مال مردم خورا ودزدا رو پاره کنه تا حق کارتن خوابها و سیستان آزاد بشه برسه دستشون ان شاءالله

وبه بقیه مردم هم که چشم و رو ندارن،  همش دارن میخورن و میچرن و ناشکری میکنند چشم و رو و معرفت عطا کند

دقیقا درست میگی(امضات) 😨😭😭😭🥺

🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺

برای سلامتی رهبر عزیزمون : اللهمَّ اجْعَل قائدنا و سَیدنا السَیّد علی الخامنه ای فی دِرعِکَ الحَصینَةِ الَّتی تَجْعَلُ فیها مَن تُرید ما تعرّض به کسی نکردیم و به هیچ وجه تعرّض احدی را هم قبول نمیکنیم و تسلیم تعرّض هیچ کس نمیشویم؛ این منطق ملّت ایران است.يَدُ ٱللَّهِ فَوْقَ أَيْدِيهِمْۚ💚💝الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِین (علی‌ابن‌ابی‌‌طالب)وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ💝💚