2777
2789
انشالله به زودی خدا یه نی نی دیگه بهتون بده الهی امین

ممنونم عزیزم همینطور برای شما♥️

چنان دل بسته ام کردی که با چشم خودم دیدم خودم میرفتم اما سایه ام با من نمی آمد!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم قطعا شرایطت مناسب نیست که چنین تصمیمی گرفتی؛ولی یه کم بیشتر بهش فکر کن ،گناه داره بچت😭😭

حرف یه انسان هست ،اگه بکشیش هم از لحاظ جسمی برات 

خطرناکه وحتی ممکنه دیگه هیچ وقت لذت مادر شدن رو نچشی وهم از لحاظ روحی داغون میشی وهمیشه عذاب وجدان باهات هست .😔😔آرزو میکنم تا دیر نشده بهترین تصمیم رو بگیری😊

عزیزم چرا میخوای سقط کنی؟

سقط قتله،الان یه بچه تو دلته و این بچه به خواست خدا اومده دیگه ،بحث جلوگیری از بارداری نیست  بحث کشتن یه جنینه

حالا که خواست خدا بوده به خودش بسپار ان شاالله که خوش قدم باشه

داغون کننده است

برای سلامتی رهبر عزیزمون : اللهمَّ اجْعَل قائدنا و سَیدنا السَیّد علی الخامنه ای فی دِرعِکَ الحَصینَةِ الَّتی تَجْعَلُ فیها مَن تُرید ما تعرّض به کسی نکردیم و به هیچ وجه تعرّض احدی را هم قبول نمیکنیم و تسلیم تعرّض هیچ کس نمیشویم؛ این منطق ملّت ایران است.يَدُ ٱللَّهِ فَوْقَ أَيْدِيهِمْۚ💚💝الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِین (علی‌ابن‌ابی‌‌طالب)وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ💝💚

چه قرصی گرفتید و از کجا تهیه کردید؟ منم ۶ هفته هستم شوهرم میگه سقط کن ولی خودم دودلم😔

وای عزیزم اصلا به حرف همسرت گوش نکنی ،این بچه شماست که تو دلته، رنگ چشم و مدل چهره و زنتیکش مشخص شده فقط اینکه فعلا کوچیکه و دیده نمیشه، بحث سقط خیلی بحث مهمیه ، و در واقع قتله اگه بدونی چه دیه ی سنگینی داره سقطش چون پای جون یه انسان درمیونه

وای عزیزم اصلا به حرف همسرت گوش نکنی ،این بچه شماست که تو دلته، رنگ چشم و مدل چهره و زنتیکش مشخص شده ...

نمیدونم چکار کنم بخدا استرس تمام وجودم رو گرفته از شدت استرس و دلشوره ببخشید ازعصر اسهال شدم 😔

چه قرصی گرفتید و از کجا تهیه کردید؟ منم ۶ هفته هستم شوهرم میگه سقط کن ولی خودم دودلم😔

سلام عزیزم توکل کن به خدا ان شاءالله خدا دل شوهرتو نرم میکنه و منصرف میشه تو فقط محکم باش یه دل باش فقط نه به سقط بگیدبهش بچمونو میخوام ،😍 بچمون خیلی کلمه زیبا و اثرگذاریه

[QUOTE=218822769]نمیدونم چکار کنم بخدا استرس تمام وجودم رو گرفته از شدت استرس و دلشوره ببخشید ازعصر اسهال

تسلیم حرف همسرت نشو عزیزم.. اون بچه تو وجود شماست اون چه میدونه شما چه حس و حالی داری و چقدر این کار برات خطرناکه.. ممکنه دیگه بچه دار نشی و کلی عوارض دیگه..

خودت و نی نی رو به خدا بسپار و از هر راهی که میدونی میتونی دل همسرتو نرم کنی استفاده کن تا منصرف بشه.. از شخص سومی که ایشون قبولش داره مثلا مادرش بخواه پادرمیونی کنه.. خطراتش رو براش توضیح بده.. از اینکه بچه تونه بخشی از وجودتونه و یک موجود زنده است براش بگو .. 

وای نه عزیز، چطوری دلتون میاد؟   اون هدیه ی خداست که به هرکسی نمیده، خدا شما رو لایق مادری برای اون بچه دونسته، با خود خدا معامله کنید که بخاطر رضایت خدا نگهش میدارید درقبالش از خدا بخواید مهر و محبت مضاعف تو قلب همسرتون ایجادکنه و اون بچه همون بچه ای بشه که همه آرزوشو دارند و طوری بشه بارها تو زندگیتون شکرکنید که داریدش

نمیدونم چکار کنم بخدا استرس تمام وجودم رو گرفته از شدت استرس و دلشوره ببخشید ازعصر اسهال شدم 😔

الهی...معلومه دلتون خیلی صاف و مهربونه، ان شاءالله خدا کمکتون میکنه همسرتون رو راضی میکنید

چرا دو دل عزیزم مگه آدم در برابر  آلوده نکردن دست هاش به خون یه موجود بی گناه بی پناه هم تردید میکنه

قطعاً نباید مرتکب چنین عمل.‌‌‌.. بشید 

قوی و محکم پای جگرگوشتون بایستید