2777
2789
عنوان

برای حسابدار شدن باید حتما...

146 بازدید | 8 پست

برای اینکه بخوام توی یه شرکت به عنوان حسابدار استخدام شم، حتما باید لیسانس حسابداری داشته باشم ؟  

دوره حسابداری برم مدرکش رو بگیرم میتونم استخدام شم؟ بدون اینکه مدرک دانشگاهیم حسابداری باشه

راستش نمیدونم 

ولی حسابداری آدم زرنگ‌میخواد

حالا مدرکتو از هرجا بگیری.طرف کارتو ببینه خوبه نگهت میداره

۱^هر وقت خواستی به اسم با نمک بودن حرفیو بزنی اول از خودت بپرس اگه یکی اونو به خودت بگه اسم اون آدمو چی میذاری؟۲^اگه جایی از حرفم توهین به قشر یا گروه خاصی بود و باعث شد بهتون بر بخوره بگین من عذرخواهی کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نرم افزاراشو یاد بگیر رو هوا میبرنت سرکار، کنارش مدرکتم بگیر

نرم افزار سپیدار و هلو رو حرفه ای یاد بگیر

دوســتِ نــی نــی سایتیِ من، الهی همیشه تنت سلامت، دلت شاد، زندگیت پُربرکت، جیبت پُرپول، لبت خندون و عاقبتت بخیر باشه🙏🏼❤🌹
نرم افزاراشو یاد بگیر رو هوا میبرنت سرکار، کنارش مدرکتم بگیر نرم افزار سپیدار و هلو رو حرفه ای یاد ...

نرم افزار هاش چیا هستن ؟ فک کنم همون دوره رو برم یاد بدن دیگه درسته ؟ پرسیدم گفتن دو یا سه ماهه دورش همچی اموزش میدن

راستش نمیدونم  ولی حسابداری آدم زرنگ‌میخواد حالا مدرکتو از هرجا بگیری.طرف کارتو ببینه خوبه نگ ...

علاقه میخاد عزیز، من مدرک کارشناسیم حسابداری بود اصلا علاقه نداشتم ادامه ندادم تطبیق زدم معماری...

حسابداری قلقش اینه ک اصلا نباید ب دانشگاه تکیه کنی، حتما باید بری بازار کار و خارج از دانشگاه حرفه ای بشی

دوســتِ نــی نــی سایتیِ من، الهی همیشه تنت سلامت، دلت شاد، زندگیت پُربرکت، جیبت پُرپول، لبت خندون و عاقبتت بخیر باشه🙏🏼❤🌹
علاقه میخاد عزیز، من مدرک کارشناسیم حسابداری بود اصلا علاقه نداشتم ادامه ندادم تطبیق زدم معماری... ...

اوهوم فقط درسای دانشگاه بدرد نمبخوره

۱^هر وقت خواستی به اسم با نمک بودن حرفیو بزنی اول از خودت بپرس اگه یکی اونو به خودت بگه اسم اون آدمو چی میذاری؟۲^اگه جایی از حرفم توهین به قشر یا گروه خاصی بود و باعث شد بهتون بر بخوره بگین من عذرخواهی کنم
نرم افزار هاش چیا هستن ؟ فک کنم همون دوره رو برم یاد بدن دیگه درسته ؟ پرسیدم گفتن دو یا سه ماهه دورش ...

نرم افزار سپیدار و هلو رو یاد بگیر، خصوصا هلو...

نرم افزار بلد باشی حتی شرکتای خصوصی هم میتونی جذب بشی عزیز، مدرک فرمالیته ست اونا تخصص و زبلی میخان