2777
2789
عنوان

الفا اسلیم

482 بازدید | 23 پست

سلام دوستان خوب هستید 

من قرص گلوریارو استفاده کردم تموم شده بعد از ۱۰ روز دارم الفا رو استفاده میکنم 

خواستم ی کمک بگیرم از کساییکه این قرص لاغری رو استفاده کردن 

سوالم اینه 

برای اینکه بهتر خوابتون ببره چیکار کردید؟

من چون دختریم ک ساعت ۱۰ خواب بودم الان سختمه ک تا ۲-۳ بیدار باشم 

تعداد رای : 1
نظرسنجی
.
0
0%
.
1
100%

گلوریا برات جواب داد؟ چقد  کم کردی؟

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.
گلوریا برات جواب داد؟ چقد  کم کردی؟

اره ۸۹ بودم شدم ۸۲ 

البته باید اصلش بگیری 

و اینکه من ۲۰ دونه اولیشو خراب مصرف کردم برای همین انقد کم وزن کم کردم انتظار داشتم ۱۰ کیلو کم کنم 

اما اینم بگما هیچ تحرکی نداشتم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره ۸۹ بودم شدم ۸۲  البته باید اصلش بگیری  و اینکه من ۲۰ دونه اولیشو خراب مصرف کردم برای ...

چ خوب منم گرفتم واسه شوهرم

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.
بیماری خاصی ک نداشت؟ شغلش طوری هست ک بتونه استفاده کنه؟ الان استفاده کرده یا نکرده هنوز

نه هیچیش نیست.فقط میخوام لاغر کنه.اره خب صبح صبحانه میخوره بعد قرصو.الان یک هفتست داره استفاده میکنه هنوز خیلی اثری نذاشته

نه هیچیش نیست.فقط میخوام لاغر کنه.اره خب صبح صبحانه میخوره بعد قرصو.الان یک هفتست داره استفاده میکنه ...

گلوریا نسبت ب بقیشون یکم ضعیف تره برای همین من اول گلوریا خوردم بعد الفا 

من تجربم رو میگم بگو یک روز ایطوری ک میگم مصرف کنه 

صبح صبحونه نخوره ی قرص بخوره دو لیوان آب روش کنه بعد قرص ب هیچ وج هیچی نخوره تا یکی دوساعت 

بعد اشتهاش صفر میشه فقط احساس تشنگی میکنه 

اینم بگم ک اگر آب کم بخوره گلوریا هیچ اثری نمیذاره باید فقط آب بخوره ظهر شاید طرف ساعت ۲ یا ۳ احساس گشنگی کنه توی غدا هم یکم دقت کنه چیزای سالم بخوره همه چی اوکیه 

اینو ک گفتم بگو فردا صبح امتحان کنه ببین دل خالی بخوره تا دوساعت بعدشم چیزی نخوره 

فقط ی سوال ایطوری ک میخوره احساش تشنگی هم میکنه؟ظهر احساس گرسنگی میکنه؟

گلوریا نسبت ب بقیشون یکم ضعیف تره برای همین من اول گلوریا خوردم بعد الفا  من تجربم رو میگم بگو ...

اره فعلا تاثیری رو اشتهاش نذاشته زیاد.اما کم خواب شده و تشنه میشه

گلوریا نسبت ب بقیشون یکم ضعیف تره برای همین من اول گلوریا خوردم بعد الفا  من تجربم رو میگم بگو ...

مرسی عزیزم حتما میگم امتحان کنه.چند میخری تو؟

چون صبحونه میخوره حالا یبار اونطور ک میگم استفاده کنه ایشالله همه چی اوکی میشه 

مرسی عزیزم😚😚

سلام خوبی  چیشد دل خالی خورد؟

سلام عزیزم .ن هنوز رفته ماموریت بهش نگفتم .شات گرفتم از پیامت میفرستم براش ببینم چطور میشه😚😚

سلام عزیزم .ن هنوز رفته ماموریت بهش نگفتم .شات گرفتم از پیامت میفرستم براش ببینم چطور میشه😚😚

درسته خیلیم عالی 

میگم قرصی ک گرفتی کد ریجستری داشت دیگ؟از کی خریدی