2777
2789
عنوان

الفا اسلیم

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 23 پست
درسته خیلیم عالی  میگم قرصی ک گرفتی کد ریجستری داشت دیگ؟از کی خریدی

والا چک نکردم.نتی گرفتم ولی از یه شخص مطمئنی

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.
درسته خیلیم عالی  میگم قرصی ک گرفتی کد ریجستری داشت دیگ؟از کی خریدی

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

سلام دوستان

من تازه ۴ روزه قرص الفا اسلیم رو استفاده میکنم چاق نیستم اصلا ۵۹ میخوام بشم ۵۵ از نظر ذهنی بهش احتیاج دارم با ورزش هم کم نکردم توی این ۴ روز ۱ کیلیو کم کردم

اول خواهر و دختر خالم استفاده میکردن اونها اضافه وزن داشتن خیلیییییی خوب‌کم کردن 

حالا ببینم منم میشم ۵۵ یا نه

عوارضیم‌نداشتم فقط کم اشتهام و انرژیم زیاد شده 

من مشکل معده هم دارشتم از قبل ولی اصلااااااا هیچی به معدم نزد✌🏼

امیدوارم که مفید بوده باشه🌸✨

اها یک‌ چیزیم که یادم اومد

۲ سال پیش هم کپسول ادیوس میخوردم

خیلییی بد بود، اول از همه به معدم زد وحشتناک درد میکرد

بی‌خوابی تا چند روز

بعد انگار همش‌یک حالی مثل استرس داشتم تو روز حالم بد بود همش فکر کنم به اعصابم‌زده بود

ولی با الفا توی این ۴ روز که اوکی‌بودم

اها یک‌ چیزیم که یادم اومد ۲ سال پیش هم کپسول ادیوس میخوردم خیلییی بد بود، اول از همه به معدم زد و ...

قرص الفا از کجا گرفتی میشه ادرس سایت یا پیجشونو بدی؟ و اینکه حالت خوبه راضی بودی از نتیجه؟

اره ۸۹ بودم شدم ۸۲  البته باید اصلش بگیری  و اینکه من ۲۰ دونه اولیشو خراب مصرف کردم برای ...

قرص الفا از کجا گرفتی میشه ادرس سایت یا پیجشونو بدی؟ و اینکه حالت خوبه راضی بودی از نتیجه؟

گلوریا نسبت ب بقیشون یکم ضعیف تره برای همین من اول گلوریا خوردم بعد الفا  من تجربم رو میگم بگو ...

میخواستم الفا اسلیم بگیرم میشه راهنماییم کنی لطفا

منم مثل تو گلوریا میخوردم الان میخوام الفا بگیرم

البته گلوریاهه اصل نبود

بچه ها من یک سوال دارم توروخدا جواب بدین😭😭😭

من قرص کم کاری تروئید میخورم و میخام از قرص الفا اسلیم استفاده کنم

تو گوگل زده تداخل داره میخام بدونم کسی شبیح من بوده مصرف کرده جواب گرفته؟؟؟

توروخدا جواب بدین🥺🥺