2777
2789

ارکوپال  ، سبک تر و ظریف تره 

تجربه ثابت کرده هر چی به کتف تر باشی موفق تر خاهی شد در هر زمینه ای که باشه 😂                    این اسم لعنتی قرار بود یه چیز دیگه بشه ولی نشد😐      یخورده با همدیگه مهربون باشیم 💚💚 🙏                         وقتی توهین میکنید و تلاش میکنید که بیشعوری خودتون رو ثابت کنید و من بی جواب میزارمش نزارید پای درست بودن حرفتون 🙏💚                                                                    آرزوی قبولی توی کنکور رو دارم و هدیه اش هم کمک به بچه های بهزیستی هست 😍💐🌸😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من عاشق چینی ام⁦☺️⁩ مخصوصا چینیای خودمو خیلی دوسدارم، ولی آرکوپال سبک‌تر و راحت تره. چینی فقط واسه بعضی از مهمونام استفاده میکنم

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت

من ارکوپال فرانسه دارم از چینی برام.گرونتر افتاده😅 از چینیم حقیقتش خوشم نمیاد واسه همه همونو استفاده میکنم

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
من ارکوپال فرانسه دارم از چینی برام.گرونتر افتاده😅 از چینیم حقیقتش خوشم نمیاد واسه همه همونو استفاد ...

ارکوپال فرانسوی خیلی گرونه من خیلی دوس دارم شاید یه ۶ نفرشو اگر شد بگیرم 

تجربه ثابت کرده هر چی به کتف تر باشی موفق تر خاهی شد در هر زمینه ای که باشه 😂                    این اسم لعنتی قرار بود یه چیز دیگه بشه ولی نشد😐      یخورده با همدیگه مهربون باشیم 💚💚 🙏                         وقتی توهین میکنید و تلاش میکنید که بیشعوری خودتون رو ثابت کنید و من بی جواب میزارمش نزارید پای درست بودن حرفتون 🙏💚                                                                    آرزوی قبولی توی کنکور رو دارم و هدیه اش هم کمک به بچه های بهزیستی هست 😍💐🌸😍
ارکوپال فرانسوی خیلی گرونه من خیلی دوس دارم شاید یه ۶ نفرشو اگر شد بگیرم 

من توی ارزونی خریدم سرویس کاملش 2تومن شد اونموقع چینی کامل میشد 600 !کلا هیچی تو جهازم خارجی نیست بجز همین که مامانم خریده😂بقیشو به سلیقه خودم خریدم در واقع ارزون خریدم بقیشو وگند زدم  

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
من توی ارزونی خریدم سرویس کاملش 2تومن شد اونموقع چینی کامل میشد 600 !کلا هیچی تو جهازم خارجی نیست بج ...

اینقد گرونیه و جنس تقلبی تو بازاره که نمیشه یه جنس خوب پیدا کرد ☺

اینقد گرونیه و جنس تقلبی تو بازاره که نمیشه یه جنس خوب پیدا کرد ☺

توی شهر خودتون باید بگردی پیدا کنی فروشنده های خوبو یا کسی که از یه شهری هست باهات بیاد ما از چابهار خریدیم