2777
2789

عزیزم نگران نباش استرس داشتی وقتی رفتی؟

پشت وپناهم خداس وقتی خالق‌کل جهان هستی خداست به غیر او امید بستن اشتباس...هرخواسته ای دارین فقط ازخودش بخاین نه از بندش...اگه باتمام ایمانت ازخودش خواستی بی شک بهش میرسی....خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت همه چی...تیکرتولد۲سالگی گل پسرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بینهایت

خب گلم بخاطرهمون ضربان قلبش بالابوده نگران‌ نباش نینیت حالش عالیه

پشت وپناهم خداس وقتی خالق‌کل جهان هستی خداست به غیر او امید بستن اشتباس...هرخواسته ای دارین فقط ازخودش بخاین نه از بندش...اگه باتمام ایمانت ازخودش خواستی بی شک بهش میرسی....خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت همه چی...تیکرتولد۲سالگی گل پسرم
پس چرا دکتر با اعصاب و روان آدم بازی میکنه

چی گفت بهت خب شما ب دکترت نگفتی ک استرس داشتی وقتی رفتی داخل

میدونی من ماه اهر بارداریم بودم بعد رفتم وایه کنترل خب بهداشت...ماه اخرم ادم همش بایدبره دستشویی خلاصه ک رفتم ماما فشارمو گرفت دید۱۳گفت چرا انقدبالا میدونی بچت درحال خطره گفت برو سالن برگرد دوباره ده دقیقه دیگه فشارتو میگیرم منم گفتم ببخشید من میشه برم دستشویی اصن دستشویی هس اینجا گفت مگه مثانت پره گفتم اره گفت پس فشارت بخاطرهمین بالانشون داده خخخخ

پس چرا دکتر با اعصاب و روان آدم بازی میکنه

عزیزم شما احیانا گرسنت نبوده وقتی رفتی سونو؟وجدا ازاینا استرس خودت باعث افزایش ضربان قلب نی نی میشه