2777
2789
عنوان

گربم گم شده 😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1068 بازدید | 38 پست
گربه تو حیاطمون چشاش عفونت کرده،و غذا نمیخوره،دلم براش میسوزه،دیروز جدیش نگرفتم،گفتم خوب میشه. ولی ...

براش دارو بگیر قطره و ...

با سرم شستشو یا چای غلیظم پاک کن رو چشماشو سریع خوب میشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخی عزیزم  گربه ی منم چند ماه پیش از بالکن پرید پایین و یکی دزدیدش! بعد از ۵ روز بهمون تحویلش داد!!! البته بعد از اینکه پاداش گرفت   

پیشنهاد میکنم که بیای توی سایت فاوندکیس عکس یا فیلمش رو آپلود کنی و توضیح بدی و حتی اسم و لوکیشن جایی که گم شده رو هم بذاری

اینجوری اگه کسی تو اون محل پیداش کرده باشه میتونه به دستت برسونه

همش هم رایگانه

https://www.foundcase.com/fa/

تبلیغ این سایت توی سایت ورزش ۳ هم بود

امیدوارم زودتر پیداش کنی    

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

مررررررسی از دعاهاتون عزیزان من که نتونستم پیداش کنم اما بالاخره خودش اومد  و خداروشکر سال ...

عه خدا رو شکر
تازه الان دیدم که پیداش کردی

خوشحال شدمممم

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

مررررررسی از دعاهاتون عزیزان من که نتونستم پیداش کنم اما بالاخره خودش اومد  و خداروشکر سال ...

سلام چند روز طول کشید برگشت منم گربه ام چهار روزه رفته خیلی حالم بده لطفاً جوابم رو بده ممنون

سلام چند روز طول کشید برگشت منم گربه ام چهار روزه رفته خیلی حالم بده لطفاً جوابم رو بده ممنون

این گربم که گم شد همون شب برگشت

اما یه گربه دیگه داشتم رفت و هیچ وقت برنگشت البته خیلی کوچولو بود و ماده

یه گربه نر دارم که 1 سال و نیمش شد رفت. الان هر 3 ماه یه بار میاد سر میزنه بهمون دوباره میره 😁