2777
2789
عنوان

گربم گم شده 😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1068 بازدید | 38 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همیشه میرفت تو حیاط دلش آزادی میخواد به جز این گربه های دیگه هم هستن با هم بازی میکنن اما این همش ...

تا تو حیاط میزارن دیگه تو کوچه نه ما یه گربه داشتیم رفت و تا چند هفته برنگشت اخر اومد دستش شکسته بود

اگر امشب تا ابد ادامه داشته باشد....                                    مهم نیست اگر فردایی نباشد                                       
گربه تو حیاطمون چشاش عفونت کرده،و غذا نمیخوره،دلم براش میسوزه،دیروز جدیش نگرفتم،گفتم خوب میشه. ولی ...

منم گربه هام خیلی چشمشون عفونت میکنه

برای چشمش میتونی قطره بگیری 

اما برای غذا نخوردنش باید ببریش دکتر

تا تو حیاط میزارن دیگه تو کوچه نه ما یه گربه داشتیم رفت و تا چند هفته برنگشت اخر اومد دستش شکسته بود

از اخرین بار خیلی جلوشو گرفتیم که دیگه نره 

اما اصلا دلش نمیخواد تو خونه بمونه 

یه ثانیه نشده غیب میشه

منم گربه هام خیلی چشمشون عفونت میکنه برای چشمش میتونی قطره بگیری  اما برای غذا نخوردنش باید ب ...

آخه کوچولوئه،فقط شیر میخوره،چه قطره ای میریزین؟؟؟میشه لطفا بگید،و آیا علت عفونتشو متوجه شدین؟