2777
2789
عنوان

کسایی که افسردگی ارثی داشتین بیاین

3229 بازدید | 35 پست

دوستان لطفا نظرات منفی ندین روحیه دادن کار بدی نیست که

من امروز رفتم روانشناس بهم گفت افسردگیم احتمالا ارثی هست چون بی دلیل اتفاق افتاد بهم گفتش نباید تااخر عمرم دارو بخورم و داروها تو چندماه تاثیرات خوب میزارن و کم کم قطعش میکنن

ولی من خیلی میترسم و این بیشتر بهم استرس میده افسردگی ارثی یعنی چی یعنی من تااخر عمرم افسرده هستم و قراره هر ساعت افسردگی بیاد سراغم؟😢من میترسم خیلیییی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگران نباش دوست عزیز منم تقریبا مثل شما بودم ارثی  هم داریم اما از مشکلات پی در پی هم بوجود آمد البته خیلی آدمه استرسی هم بودم .ولی عموم و چند تا از عمه هام هم بودن .دارو هاتو مصرف کن به دکتر خوب رجوع کن منتظر باش تا نتیجه شو ببینی عجله نکن زمان بر هست کمی

اینا همش حرفه قدرت بدن شگفت انگیزه به خودت کمک کن همه چیز خوب میشع این حرفا چیه بابا دکترتم عوض کن

اینا حرف های دانشمندان و پرفسور هاست البته که دانشمند های نی نی سایتی عالم ترن😁

به یاد شهدا صلوات.😇میشه برای حاجتم دعا کنی؟منم برای حاجتت دعا میکنم 🙂💞Take me home where i belong 💔
نگران نباش دوست عزیز منم تقریبا مثل شما بودم ارثی  هم داریم اما از مشکلات پی در پی هم بوجود آمد ...

عزیزم توهم دارو مصرف کردی؟ من گفتم از دارو میترسم گفت بهت قول میدم با دارو خوب میشی و داروهات رو هم قطع میکنه دکتر ولی میترسم که تااخر عمرم همیشه بیاد سراغم این بهم استرس میده😢

عزیزم نترس دارو بخور خوب میشی منم افسردگی شدید دارم جوری که شبها تا صبح خواب ندارم همش کابوس میبینم& ...

دارو مصرف کردی؟😢من میترسم خیلی دکتر بهم گفته نه نگران نباش و داروهات رو مصرف کن خوب میشی اما من میترسم که دوباره مثلا چندسال دیگه برگرده😢

۱۹😢

دوستعزیز وگر دوست داشتی این تجربه ی من و انجام بده با خدا دوست بشو نمازت وول وقت بخون روزی چند آیه قرآن با معنی و توجه بخون .انشاله خیلی تاثیر گذاره فقط انشاله که خوب شدی این کارارو کنار نذار و کم توجه نشو 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز