2777
2789
عنوان

چرا ملت اینقد نفهم و بی ادبن؟؟؟

246 بازدید | 15 پست

یه خواننده چند وقت پیش یه عکسی با خواهرش گذاشت که خب از تو عکس مشخصه چقد صمیمین و ژست های خاصی هم گرفته بودن شاید هم یهویی بود اینش مهم نیس 

الان داشتم کامنت ها رو میخوندم غیر از چرت و پرت هایی که درمورد رابطه شون میگفتن 

چند تا پسر تو کامنت ها از بینی دختره ایراد گرفتن و مسخره کردن و چرت و پرت گفتن 

واقعا اعصاب آدم خورد میشه. اینقد همه عملین انگار کسی که عملی نیس و جوان باشه از فضا اومده. 

خب اصلا بینیش هر طوری باشه به بقیه چه؟ 

الان مثلا بینی این مگه اون جای ایناست که سختشونه؟؟ 

ملت ما چرا اینقد نفهمن؟ 

آدم این کامنت ها رو میخونه با خودش میگه خب حتما خیلی ها مثل این مردا هستن تو جامعه از جوان بگیر تا مسن 

خداییش مردا خودشون مگه چین؟ اصلا چیزی هم باشن. بعید میدونم کسی که واقعا آدم حسابی باشه اینطوری حرف بزنه ولی تعداد آدم حسابی ها خیلی خیلی کمه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینها همه تقصیر خودمونه وقتی همه کار میکنیم که به چشم مردا بیایم یا خود خانوما رو خودشون اعتماد بنفس دارن همین میشه دیگه.

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

فضای مجازی شده یه محیط برای عقده گشایی

خیلی از اینا رو تو زندگی روزمره ببینی فکر میکنی چقد طرف با شخصیته ولی تو فضای مجازی و یه اکانت فیک شخصیت واقعیشونو نشون میدن

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 

حق دارن ملت

زنان قوی؛ درد های خود را مانند کفش پاشنه بلند میپوشند؛ مهم نیست چقدر اذیت میشوند؛ شما فقـط زیبایی آنها را میبینید:)                                             #فیمینیست💙
ولش کن بابا اکثرا ب ادمای معروف حسادت میکنن واسه همینم چرت و پرت میگن  این حرفاشون از حسادته&n ...

این که آره 

ولی تو جامعه و بین آدم های عادی هم همینه 

آدم حالش بد میشه جنس مخالف به خاطر کارهایی که زن ها میکنن زن های دیگه رو مسخره کنن

اینها همه تقصیر خودمونه وقتی همه کار میکنیم که به چشم مردا بیایم یا خود خانوما رو خودشون اعتماد بنفس ...

آره 

الان جوری شده انگار کسی که بینی عملی نیس و بزرگه بینیش انگار عیبه یا یه کار خیلی بدی کرده یا آنرماله 

آره  الان جوری شده انگار کسی که بینی عملی نیس و بزرگه بینیش انگار عیبه یا یه کار خیلی بدی کرده ...

بذار هرجور میخوان فکر کنن مهم اینه ادم خودش از خودش لذت ببره.

اینها همه تقصیر خودمونه وقتی همه کار میکنیم که به چشم مردا بیایم یا خود خانوما رو خودشون اعتماد بنفس ...

خانوما نه آرایش نه عمل زیبایی رو برای به چشم مردا اومدن انجام نمی دن البته 

فقط طلاق

خانوما نه آرایش نه عمل زیبایی رو برای به چشم مردا اومدن انجام نمی دن البته 

خیلیا انجام میدن عزیزم و گرنه ایقدر هر دفعه مدل ها عجیب نبود.منم نظرم با هموناس نه همه.