2789
عنوان

عکس رنگی رحم

235 بازدید | 40 پست

سلام خانوما 

اونایی ک بعد عکس رنگی باردار شدن بیان

تروخدا برای منم دعا کنید الهم صل علی محمد وآل محمد .

در انتظار نی نی ام تروخدا هرکسی امضامو دید صلوات بفرسته دامنم سبز بشه خیلی چشم انتظاریم اللهم صل علی محمد وآل محمد..... منم با توکل به خدا و ائمه اطهار باردار شدم ان شاءالله همتون بهدخواسته دلی برسید فقط دعا و قران و توکل و امیدواری 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعد یک سال اقدام و نتیجه نگرفتن به دکترم گفتم خسته شدم از بس قرص و امپول خوردم و زدم برای همینم برام عکس رنگی نوشته که پنجشنبه باید برم برای عکس خواهش میکنم با دلای پاکتون دعام کنید نتیجه بگیرم

در انتظار نی نی ام تروخدا هرکسی امضامو دید صلوات بفرسته دامنم سبز بشه خیلی چشم انتظاریم اللهم صل علی محمد وآل محمد..... منم با توکل به خدا و ائمه اطهار باردار شدم ان شاءالله همتون بهدخواسته دلی برسید فقط دعا و قران و توکل و امیدواری 
من عزیزممم

واقعا بعد عکس چن روز بعد اقدام کردی امپول ازاد سازیم زدی یا نه

نمیشه بی حسی بزنن یا بیهوش کنن؟

بی حسی بود ولی آنچنان تاثیر نداشت 

چون مال من گرفته بودن باید عمل میکردم ک زد خداروشکر باردار شدم 

وزن اولیه۶۷ هدف اول۶۵ هدف دوم ۶۳هدف سوم۶۰ هدف اخر۵۷
بعد یک سال اقدام و نتیجه نگرفتن به دکترم گفتم خسته شدم از بس قرص و امپول خوردم و زدم برای همینم برام ...

عکس رنگی بیمارستان ها میگیره یا باید بریم رادیولوژی های خصوصی؟؟

خدایا شکرت
بی حسی بود ولی آنچنان تاثیر نداشت  چون مال من گرفته بودن باید عمل میکردم ک زد خداروشکر باردار ...

من ۷ ماه اقدامم 

دلم میخواد دکترم بگم برام بنویسه اما از دردش میترسم

خدایا شکرت
بی حسی بود ولی آنچنان تاثیر نداشت  چون مال من گرفته بودن باید عمل میکردم ک زد خداروشکر باردار ...

خداروشکر ک باردار شدین 

واقعا بعد عکس چن روز بعد اقدام کردی امپول ازاد سازیم زدی یا نه

عزیزم بمن گفتن باید عمل کنی منم ناامید شدم عملم بخاطر کرونا عقب افتاد

ولی درست ۳ماه بعد عکس باردار شدم  

عکس رنگی بیمارستان ها میگیره یا باید بریم رادیولوژی های خصوصی؟؟

من رادیولوژی میرم

من ۷ ماه اقدامم  دلم میخواد دکترم بگم برام بنویسه اما از دردش میترسم

حتما بگو بنویسه من دیر فهمیدم از لوله ها بوده ۱سال و ۵ماه بعد فهمیدم از لوله بوده