2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 40 پست
عزیز منم بعد عکس رنگی باردار شدم توکلت به خدا باشه دعات کردم توهم منو دعا کن چقدر شده هزینش؟

مرسی عزیزدلم ان شاالله به خواسته دلیت برسی ...

هزینه عکس رنگی ۱۲۰ تومن

در انتظار نی نی ام تروخدا هرکسی امضامو دید صلوات بفرسته دامنم سبز بشه خیلی چشم انتظاریم اللهم صل علی محمد وآل محمد..... منم با توکل به خدا و ائمه اطهار باردار شدم ان شاءالله همتون بهدخواسته دلی برسید فقط دعا و قران و توکل و امیدواری 

راجب درد و این چیزاشم بگم که یا درد شبیه پریودی داشتم خیلی خیلی کم... وحشتناک تصورش میکردم ولی واقعا خیلی خوب بود البته گفت دوتا لولت سالمه

ولی خب یه خانوم گرفتگی لوله داشت بنده خدا از درد زیاد حالش بد شد

در انتظار نی نی ام تروخدا هرکسی امضامو دید صلوات بفرسته دامنم سبز بشه خیلی چشم انتظاریم اللهم صل علی محمد وآل محمد..... منم با توکل به خدا و ائمه اطهار باردار شدم ان شاءالله همتون بهدخواسته دلی برسید فقط دعا و قران و توکل و امیدواری 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عزیز منم بعد عکس رنگی باردار شدم توکلت به خدا باشه دعات کردم توهم منو دعا کن چقدر شده هزینش؟

شما لولتون گرفتگی داشت ؟ که بعد باز شدن اون باردار شدین؟

عزیزم نه سالم بود  یه بار بعدش پریود شدم دیگه نشدم شما با چه بیمه ای ۱۲۰شد؟

تروخدا دعام کن

با بیمه تکمیلی

[QUOTE=219428749]عزیزم توهم منو دعا کن منم حامله بودم برای بچه دوم تو ۳ ماهگی بچم ازدست دادم توهم دعا کن برای من تا خ ...[/QUOTEالهی عزیزدلم ان شاالله خود خدا دلتو با هدیش تسکین بده

قول داده بودم بیام و بهتون خبر بدم منم بعد دوماه بعد عکس رنگی باردار شدم البته اینم بگم دعا و قرانو نماز خیلی مهمه چله زیارت عاشورا تقدیم کنید به حضرت علی اصغر و چله یاسین گرفتم تقدیم کردم به امام جواد ذکر یا جوادالائمه ادرکنی و ذکر استغفرالله

خیلی تبریک میگم بهت مبارکه قبل از پریودی چه علایمی داشتی که بفهمی بارداری

مرسی عزیزدلم ان شاالله برای شما به حق این ماه عزیز...این ماه میشه گفت هیچ علائمی نداشتم فقط علائمدپریودی داشتم زیر شکمم خیلی خفیف تیر میکشید و حس میکردم ک میخوام پریود بشمم 

خانومای گلی که در انتظار نی نی ناز هستین یه چند تا نکته رو از من بپذیرید که منم بعد دوسال اینطور باردار شدم واقعا در عین ناباوری... اول اینکه حتما حتما وقتی پریود میشین حموم نرید خودتونو نشورین بعد اینکه گرمیجات مثل پونه کوهی آویشن چای دارچین خرما خیلی زیاد کشمش زیاد مصرف کنید سعی کنید ماست و دوغ و سردیجات نخورین مخصوصا در پریودی از زمان پریودی تا یه هفته زیر شکمتون رو با روغن سیاهدونه ماساژ بدین بعد ببندینش دارچین پودر کنید خودتون با عسل قاطی کنید صبح ناشتا و اخر شبا بخورین حتما حتما چای کوهی خیلی غلیظ با مویز اول صبح ناشتا دم کنید بخورید اینایی ک میگم از روز اول پریودی تا یه هفته بخورین . آب هویج حتما حتما روزی یک یا دو لیوان خودتون و شوهرتون بخورین .انجیر بخورین .سعی کنید حتما حتما دنبه گوسفندی کباب کنید خودتون و شوهرتون بخورین.و برای تقویت مرد خرنوب و جینسینگ و دارچین رو آسیاب کنید بریزید تو عسل بدین بخوره صبح ناشتا و بعد شام... قرص ویتامین دی ۱۰۰۰ روزی یه دونه بخورین با اسید فولیک از پریودی تا اقدامم حتما حتما قرص جوشان ویتامین سی بخورین جفتتون امپول نوروبیون شوهرتون و خودتون بزنین برای شوهرتون قرص تقویتی مخصوص مردا بگیرین اسمش وولمن هست .کشمش رو به تنقلات اضافه کنید.ورزش پیاده روی فراموش نکنید.  تو فکر نرین و بیخیال باشین فقط از اقداماتون لذت ببرین .و اینکه مهم تر از همه اینا چله زیارت عاشورا تقدیم کنید به حضرت علی اصغر به نیت بچه اار شدن و دست بزارین رو شکمتون و بخونید و چله یاسین تقدیم کنید به امام جواد.ذکر یا جواد الائمه و استغفرالله فراموش نکنید ان شاءالله با این کارا نتیجه میگیرید و اینکه سوره حجرات به نیت اینکه خداوند نی نی رو حفظ کنه از سقط بخونید دقیقا یه هفته بعد اقدام یا حالا بعد اقدامتونم بخونید ضرر نداره تا چندین روز بخونید حتما