2777
2789
عنوان

مرگ

188 بازدید | 21 پست

نمیدونم چه کنم بعد ده ماه از فوت بابام هنوز تو غمش دارم میسوزم ..دکترم رفته بود دوماه قرص خوردم ..اما دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه..همه جا بابامو میبینم ..دیگه حتی دختر کوچکمم که انقدر دلم میخواستش خوشحالم نمیکنه ..گوشه گوشه خونه گوشه گوشه این شهر دنبال بابام میگردم ...خدایا چطور دلت اومد اینکارو بامن بکنی ....نمیدونم چه کنم ...من زندگی نمیکنم در اصل مردگی میکنم .....

منم بعد ۱۰ سال زخمش تازس باورت میشه... ای کاش بابام بود تو این روزای سخت پشتم بود 

بچه ها میشه برام دعا کنین 😔خیلی زندگی بدی داشتم خیلی ،بهم خیانت های زیادی کرد از فامیل خودش گرفته تا هرزه های.... رفیق باز بود مشروب خور بود بچه ننه بود قهر میکرد دیگه نمیومد اختیارش خودش نداشت مادرش داشت اخلاق نداشت کلاهبردار بود آخرم با اجبار و به زور برد مهریمو بخشیدم بعد ماه بعدش دادخواست طلاق داد بی ابروم کرد همه جا مثل سگ پرتم کرد بعدم زود زن گرفت  اونم کی دوست سابقم رو😔 نمیدونم عدالت خدا کجاست مگه نمیگن اشک یتیم عرش خدا رو به لرزه در میاره، پس چرا کاری انجام نمیده چرا برام  چرا من یتیم باید این همه سختی بکشم.... الان که ورشکست شدیم زیر خط فقر رفتیم منو خانوادم داغونم فقط میخوام یه دعای خیر و خوب برام کنین یا یه صلوات بفرستین خیلی داغونم خیلی...🥺😔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم دو ساله پسرمو از دست دادم امشب شب تولدش بود   نه دوری ک منتظرت باشم و نه نزدیک ک به ...

الهی خدا دلتو آروم کنه ،،فقط بدون اون الان جاش خیلی خوبه مطمئن باش

اللهم عجل لولیک الفرج،اللهم صلی علی فاطمه وابیهاوبعلها وبنیها وسرالمستودع فیهابعددمااحاط به علمک
روحشون شاد و قرین رحمت و آرامش باشه الهی  

ممنونم عزیزدلم،همچنین روح عزیز شما قرین رحمت باشه

اللهم عجل لولیک الفرج،اللهم صلی علی فاطمه وابیهاوبعلها وبنیها وسرالمستودع فیهابعددمااحاط به علمک