2777
2789

دختره اومده تاپیک زده دوس پسرم بهت خیانت کرده حالم بده 😂😐بعد ازش پرسیدن چند سالته گفت ۱۲ 

من اپیلاسیون شدم تروخدا مامانای عزیز گوشیاتونو ندید به این بچه ها من با این سنم پسر میبینم سرمو میندازم پایین 🥲

ما هنوز دیوار آرزوهامونم نساختیم چه برسه به سقفش :)🙂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

12 دهه نود نیست

دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهد شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد                        

من دوازده سالم بود فکر میکردم اینطوری تشخیص جنسیت میدن که دخترا دنیا میان گوشاشون سوراخه مال پسرا نیست 😂😂😂

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
هه  بیا داداشمو نگاه ۷ سالشه چن روز پیش گفت اینستاگرام نصب کنید برام میخوام توحید رو ببینم منظ ...

منم خواهرم کلاس دومه میگه میخام استوری بگیرم سر و صدا نکنید 😂😂

ما هنوز دیوار آرزوهامونم نساختیم چه برسه به سقفش :)🙂