2777
2789

من میخوام mba مالی بخونم 

ولی بازار کار رو نمیدونم چون میخوام یه کار راه بندازم

اینجانب جومونگ دوبار توسط جاسوسان (چیزای سایت😒) فروخته شدم و تسو (نی نی یار) کاربریمو به آتش کشید ولیییی من دوباره بازگشتم💜😐🤣
من میخوام mba مالی بخونم  ولی بازار کار رو نمیدونم چون میخوام یه کار راه بندازم

یعنی امسال میخواین کنکور بدین؟ استارت زدین برا خوندن؟ اها یعنی خودتون میخواین کسب و کار خودتونو راه بندازین؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی امسال میخواین کنکور بدین؟ استارت زدین برا خوندن؟ اها یعنی خودتون میخواین کسب و کار خودتونو راه ...

امسال میخواستم کنکور بدم ولی منصرف شدم گذاشتم برای ۱۴۰۲ 

بله با یکی از دوستام میخوایم که خودمون یه شرکت راه بندازیم 

ولی شدیدا علاقه دارم ارشد بخونم و حتما تمام تلاشمو برای کنکور بعدی میکنم

اینجانب جومونگ دوبار توسط جاسوسان (چیزای سایت😒) فروخته شدم و تسو (نی نی یار) کاربریمو به آتش کشید ولیییی من دوباره بازگشتم💜😐🤣
امسال میخواستم کنکور بدم ولی منصرف شدم گذاشتم برای ۱۴۰۲  بله با یکی از دوستام میخوایم که خودمو ...

شما کارشناسیتون هم مدیریت بوده؟

ببخشید میشه بگید چه شرکتی قصد دارید راه بندازین و چه قد سرمایه لازمه و اینکه مدرک هم برای اینکه بتونین یه شرکت راه بندازین مهم هست یا نه؟

شما کارشناسیتون هم مدیریت بوده؟ ببخشید میشه بگید چه شرکتی قصد دارید راه بندازین و چه قد سرمایه لازم ...

بله مدیریت بازرگانی 

هنوز به نظر قطعی نرسیدیم براش ولی یکی از گزینه هامون کارگزاریه و یه شرکت هایی که در زمینه مالی فعالیت میکنند وفعلا نمیشه گفت چقدر سرمایه میخواد 

با مدرک لیسانس هم میشه ولی من هم علاقه دارم ارشد مالی بخونم هم وقتی ارشد از یه دانشگاه معتبر داشته باشی هم سطح علمی خودت بالاتر میره هم روت حساب بیشتری باز می‌کنن

بله مدیریت بازرگانی  هنوز به نظر قطعی نرسیدیم براش ولی یکی از گزینه هامون کارگزاریه و یه شرکت ...

اهان پس شما رشته تون هم مرتبط هست با مدیریت و پیش زمینه قویی دارین. خیلی ممنون عزیزم امیدوارم به اهدافتون برسین و موفق باشین❤

اهان پس شما رشته تون هم مرتبط هست با مدیریت و پیش زمینه قویی دارین. خیلی ممنون عزیزم امیدوارم به اهد ...

بله همینطوره 

خواهش میکنم عزیزم ❤️ 

منم همین ارزو رو برات دارم