2777
2789
عنوان

ایست قلبی جنین

2304 بازدید | 15 پست

سلام دوستان کسی هست بچش ایست قلبی کرده باشه کورتاژ شده باشه بچه دومش سالم شد یا نه من خیلی میترسم تازه کورتاژ شدم واینکه همسرم واریکوسل داره آیا مربوط به واریکوسل میشه ایست قلبی 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره🧿❤️

سلام

بله بچه اول منم ایست قلبی کرد،.بچه دومم خداروشکر سالم و سلامته

نگران نباش،

احتمالا مشکل داشته که ایست قلبی کرده،

میدونم ناراحتی، ولی اینم میگذره💔

❤️امیدوارم به رحمت خاص پروردگار❤️

سلام عزیزم ،همسر منم واریکوسل گرید ۳ دارن سال ۹۶ اقدام کردم برای بارداری که متاسفانه بچه خوب رشد نکرده بود و ایست قلبی کرد و من کورتاژ کردم و البته ما اونموقع نمیدونستیم که همسرم واریکوسل داره ولی دیگه اقدام نکردیم تا اینکه بعد از اینکه چندسال بعد فهمیدیم بیماری همسرمو رفتیم دکتر و دکتر به شوهرم گفت که شما یا بچه دار نمیشی یا اگر بشی سقط میشه باید حتما عمل کنی ،گفت دلیل اینکه بچه هم سقط شده همین مشکل شوهرم دنبال کارهای عملش بود که عمل کنه که گفت بذار امتحان کنم ببینم شاید بابا شدم که همون بار اولم باردار شدم و دخترم الان یکسال و نیمه شده،ایشالا قسمتت بشه

/////خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است \\\\\\

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم ،همسر منم واریکوسل گرید ۳ دارن سال ۹۶ اقدام کردم برای بارداری که متاسفانه بچه خوب رشد نکر ...

وقتی خدا بخواد هر غیرممکنی ممکن میشه 

سلام بله بچه اول منم ایست قلبی کرد،.بچه دومم خداروشکر سالم و سلامته نگران نباش، احتمالا مشکل د ...

مشکل شما چی بود که ایست کرد خیلی غصه میخورم برام دعاکن 

سلام عزیزم ،همسر منم واریکوسل گرید ۳ دارن سال ۹۶ اقدام کردم برای بارداری که متاسفانه بچه خوب رشد نکر ...

تورو خدا برای من دعاکن خیلی دلم شکسته چهارروزه کورتاژ کردم 

بدون دارو بچتون موند من همسرم گرید ۲هست باردار شدم و ایست قلبی کرد بنظرتون اقدام کنم بعد سه ماه یا عمل کنه 

تورو خدا برای من دعاکن خیلی دلم شکسته چهارروزه کورتاژ کردم 

منم بعد از کورتاژ خیلی مضطرب شده بودم و ناراحت بودم اصلا نگران نباش هم خودت هم همسرت تحت درمان باشین سه ماه دیگه اگر آزمایشات خودت و همسرت اوکی بود دوباره اقدام کنید،میتونم درکت کنم خودم دچار شدم قربون دل شکستت،دعا میکنم خدا دامنتو سبز کنه

بدون دارو بچتون موند من همسرم گرید ۲هست باردار شدم و ایست قلبی کرد بنظرتون اقدام کنم بعد سه ماه یا ع ...

همسرم هیچ دارویی مصرف نکرد ولی من بعداز اینکه متوجه شدم باردارم دکتر قرص تیرویید داد با اینکه تیرویید نداشتم گفت یکی از گزینه های آزمایشت برای حاملگی کمه اگر حامله نبودی خوب بود من کل بارداریم قرص لووتیروکسین رو مصرف کردم که تو بارداری قبلم دکتر خنگم نگفته بود،به نظرم همینجوری اقدام نکن برو دکتر بگو سابقه سقط داشتم همه چیز رو چک کنه و حتما همسرتم آزمایشاتشو بده من نمیدونم واقعا چی بگم چون الان فقط دکتر متخصص میتونه بگه ولی من خودم توی تصمیم یکطرفه همسرم باردارشدم چون ما فکر میکردیم نمیشه چون دکتر گفته بود بخاطر همین هیچ آزمایشی هم قبلش نداده بود و هیچکدوممونم قبلش دارو مصرف نکرده بودیم،سعی کن یه دکتر خیلی خوب بری

عزیزم گرید همسرت یک طرفه بود یا دو طرفه بعد اینکه کدوم سمت بود چپ یا راست 

سلام گلم من پارسال بارداری پوچ داشتم سقط و کورتاژ کردم امسال همسرم شهریور واریکوسلشو عمل کرد دکترش گفت از ابان اقدام کنین ما اذر اقدام کردیم ینی ۳ ماه بعد اما یه روز بعد اینکه صدای قلبشو شنیدم قلبش وایساد و دو هفته تو شکمم بود و من هی شیاف میزدمو انوکساپارین میزدم دور نافم،که دو هفته پیش گفتن قلبش وایساده داره جمع میشه کورتاز کردم دوباره😔😔😔همش میترسم میگم شاید خدا گفته بچه نیارم داره بهم اخطار میده

[QUOTE=329292039]سلام گلم من پارسال بارداری پوچ داشتم سقط و کورتاژ کردم امسال همسرم شهریور واریکوسلشو عمل کرد دکترش گ ...[/QUOTEیه چکاپ کامل بدین هم خودت هم شوهرت،قبل اقدام آزمایش اسپرم دادین دکتر وضعیت اسپرم رو چک کنه