2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من انحراف تیغه ی بینی  داشتم اونم خیلی کوچولو...

ولی عمل کردم الانم شکر خدا اوکیم

سلام دوست جوونیا من پَری ام🧜‍♀️  پری که دوست داشت دریایی باشه ولی زمینی شد😋 حالا تعریف از خود نباشه ها🤪 ولی آقایی مون( دَلی قیز) خطابم میکنه 😉😅😂 راستیییییییییی یادم رفت بگم من یک عدد مامان پری ام هستم که هنوز تو دوران طفولیتش سیر میکنه😉😎 اگه تو تاپیکی باهات شوخی کردم به دل نگیر فقط یه لبخند بزن و رد شو دنیا ارزششو نداره دوست خوبم😊در آخر ممنون میشم برای عاقبت بخیری جوجه رنگیام و رسیدن به آرزوهام یه صلوات مهمونم کنی🙂

من انحرافم شدیدددد بود واقعا یجورایی کیپ بودم خیییلی اذیت میشدم چندسال با اسپره و این‌چیزا سر کردم..اخرشم سال 96 عمل کردم و راحت شدم..یعنی انگار تازه حس کردم نفس کشیدن چه شکلیه 😂

ما آخرین نسلی هستیم که می دونیم دنیای قبل از اینترنت چه حس و حالی داشت..
من انحرافم شدیدددد بود واقعا یجورایی کیپ بودم خیییلی اذیت میشدم چندسال با اسپره و این‌چیزا سر کردم.. ...

خداروشکر، عملش خیلی درد داره؟؟ 

منم خدانکنه سرما خوردگی چیزی بگیرم خفم کرده تازه 365 روز سال 300 روزشو گرفتگی بینی دارم حتی بدون سرما... 

بنظرت عمل کنم منم

مبارکه  تیغه بینیتون تا الان صافه؟امکانش هست بگین پیش کی عمل کردین؟

اره خداروشکر خییییلی راضی‌ام،دکترم سید عبدالله نوربخش بود.انقدر این ادم شوخ و باحال بود تا لحظه‌ی بیهوش شدنم داشت میخندوند..خیلی دکتر گلی بود

اره خداروشکر خییییلی راضی‌ام،دکترم سید عبدالله نوربخش بود.انقدر این ادم شوخ و باحال بود تا لحظه‌ی بی ...

منم میخام عمل کنم ولی باید صبر کنم بچم یک سالش بشه ک بغل نشه ک ب دماغ فشار بیاد 

خداروشکر، عملش خیلی درد داره؟؟  منم خدانکنه سرما خوردگی چیزی بگیرم خفم کرده تازه 365 روز سال 3 ...

منم دقیقا همین بودم تازه شدیدتر جوری که ببخشید حتی فقن هم نمیتونستم بکنم، خیلی تنگی نفس داشتم بخاطرش من چون زیر۱۸ بودم نمیتونستم عمل کنم دکتر نمیذاشت، انقدر دکتر من عوض کردم و اسپره‌های خارجی استفاده میکردم..اخرش رفتم پیش دکتری که عملم کرد..نگاه کرد با تعجب گفت، دخخر تو چجوری تاالان نفس میکشیدی؟ این که کاملا کیپه..دیگه عمل کردمو خداروشکر عالی‌ام

خداروشکر، عملش خیلی درد داره؟؟  منم خدانکنه سرما خوردگی چیزی بگیرم خفم کرده تازه 365 روز سال 3 ...

درد که نه فقط همون 3روز بعد عمل که تامپون میذارن تو بینی و باید فقط از دهن نفس کشید بود..همین بود سختیش اما خب مراقبتش هم هست دیگه تا یه مدت..اما حتما پیش یه دکتر خوب عمل کن قطعا بهتر میشی

منم میخام عمل کنم ولی باید صبر کنم بچم یک سالش بشه ک بغل نشه ک ب دماغ فشار بیاد 

اره دیگه تا چندوقت هیچ ضربه‌ای نباید بخوره دیگه..😂😂من روزی که میخواستم عمل کنم..دکتر گفت تو که زیر تیغ جراحی داری میای.بیهوش که میشی بیا یهو زیبایی‌هم انجام بده، گفتم نه اصلا من الان زیبایی برام مهم نیست فقط بتونم نفس بکشم😂😂

اره دیگه تا چندوقت هیچ ضربه‌ای نباید بخوره دیگه..😂😂من روزی که میخواستم عمل کنم..دکتر گفت تو که زیر ...

من میخام عمل بسته انجام بدم دکتر گفت زیاد کوچیک نمیشه ولی انحراف کامل میره  منم راستش دماغ طبیعی برام مهمه حتی ظاهر طبیعی خیلی سربالا و قوسی دوست ندارم

من میخام عمل بسته انجام بدم دکتر گفت زیاد کوچیک نمیشه ولی انحراف کامل میره  منم راستش دماغ طبیع ...

منم دقیقا همینطور بااینکه بینیم یکم قوز داره و کوچیکم نیست، اما واقعا خودمو دوست دارم اصلا نقص ندیدمش تاحالا..دکتر به شوخی میگفت چندسال دیگه می‌بینمت که میای بهم میگی دکتر شوهرم میگه دماغت بزرگه و قوز داره باید عملش کنی🤣🤣بیا و دوباره‌کاری نکن الان درستش کن🤣🤣والا متاهلم شدم و کسی چیزی بهم نگفت