2777
2789
عنوان

آرمی.بی تی اس

| مشاهده متن کامل بحث + 892 بازدید | 109 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لیسا با مکنه شیپ میشه ازش بدم میاد😂کلاس ازشون بدم میاد رقیب بی تی اسن گرچه بی تی اس صد برابر بهتره ...

آخه باهم مقایسه نمیشن که هرکدوم جای خودش،، ایناپسرن اونا دختر،،،کارای خوبیم دارن هردو،،مثلا پیرا با هالزی کار دادن بیرون اونا با سلنا،،،هردو شون درجایگاه خودشون خوبن واقعا

نــه عمـــرخضربمانـــد🌼نــه مـُـلـــك اسکنـــدر....
ببخشید خیلی ببخشید‌ که اینو میگم  اما خواهرانه‌ میگم بهت عزیزم آهنگ هاشون‌ رو گوش نکن و ازشون‌ ...

من دلیل میخوام نمیتونم از کسایی ک منو ب زندگی امید وار کردن آسون دست بکشم،احتمالاً تعوری های شیطان پرستی شون رو دیدی:)

کاربری دست من و خواهر کوچیکمه. 

میکنم😂ن تو حلق مردم نمیکنم عقیده مو دلم میخواست بدونم اینجا داریم یان:)

نع با تو نیستم تو مث عقده اییا نیستی ک تازع فنشون شدن با اینم ک 1 ماهع فنشون شدن هر روز استوری هر روز پست میذارن 😑

So you can suck my dick if you don't like my shit        انگشت فاکم رو ب همع 🖕                                                       😎نمیتونین منو محو کنین من جاودانع برمیگردم😎😂                                                               اگ با حرف زدن من نوع تایپ کردن من مشکل داری ب من چ مشکل من نیس.                                                                            بعضیام اینجا تعامل گفتگو میکنن😂نکشیمون جمونگ                                                                                                                      هی تو عارع خود تو ک تا اینجای امضام اومدی ماچ از طرف من💋😂
آخه باهم مقایسه نمیشن که هرکدوم جای خودش،، ایناپسرن اونا دختر،،،کارای خوبیم دارن هردو،،مثلا پیرا با ...

من ازشون خوشم نمیاد در هرصورت لیسام یکی از رکودارو شکوند دلم ترکید😂

نع با تو نیستم تو مث عقده اییا نیستی ک تازع فنشون شدن با اینم ک 1 ماهع فنشون شدن هر روز استوری هر رو ...

من فقط برا زمانی ک جایزه بهترین آرتیست سالو بردن تو ویروس پست گذاشتم

من آرمی بودم الان نیستم 

چون یه سری مطالب مستند خوندم کسی خواست میتونه بخونه البته شوگا رو خیلی دوست دارم از جونگ کوک هم چه گذشته چه الان خوشم نمیاد

اینم چنلش

@BTSiR7X

دلشوره ما بود دل آرام جهان شد
من دلیل میخوام نمیتونم از کسایی ک منو ب زندگی امید وار کردن آسون دست بکشم،احتمالاً تعوری های شیطان پ ...

نه ببین درست میگه،طرفداری خیلی شدید به ضررته یه جورایی مانعه...درمورد شنیدن آهنگ(کلا همه آهنگا نه گروه و خواننده خاص) حتماتحقیق کن

نــه عمـــرخضربمانـــد🌼نــه مـُـلـــك اسکنـــدر....
من دلیل میخوام نمیتونم از کسایی ک منو ب زندگی امید وار کردن آسون دست بکشم،احتمالاً تعوری های شیطان پ ...

ببخشید اگه ناراحتت‌ کردم معذرت میخوام 😘

بزار از معجزه ها بگم‌ : دعای معراج‌ و چله حق شناس میگن‌ معجزه اسسسسس  امتحان کنید دیگه   سلامتی امام زمان صلوات میشه یه دونه ام برای شهدا بفرستی  میگن امام حسین  کشتی نجاته‌  هر وقت مشکلی داشتی بگو یا حسین  دعای نادعلی ام قشنگه یادتون‌ نره‌ بخونیدش‌   دیگه حضور ذهن ندارم فقط التماس دعای عاقبت‌ بخیری‌ و ظهور   
 پشماااام معمولا هر آدم میانسالی دیدم با آهنگ های غیر ایرانی مخالفن.میگن چی میفهمین ازینا مث ...

ن دوسشون داره ب خصوص ار ام من انقد گفتم دوسشون داره قبلاً ازشون متنفر بود الان عاشق آر امه😂