2777
2789
عنوان

آرمی.بی تی اس

| مشاهده متن کامل بحث + 892 بازدید | 109 پست
فن شون نیستم ولی در کل خیلی دوس شون دارم خیلی احترام میذارن ب تمام مذاهب اما خیلی ها فقط از دید ای ...

نه والا قبول دارم خوشگلن ولی کارهاشون بهتر از هر خواننده ایه ب نظرم

کاربری دست من و خواهر کوچیکمه. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم ازلیسا خوشم میاد،درکل باحالن،بهت هم حل میدم غبطه بخوری

لیسا با مکنه شیپ میشه ازش بدم میاد😂کلاس ازشون بدم میاد رقیب بی تی اسن گرچه بی تی اس صد برابر بهتره ولی بازم حرص میخورم حسودم خودتی😂

نه والا قبول دارم خوشگلن ولی کارهاشون بهتر از هر خواننده ایه ب نظرم

درسته

دهه هشتادی هایی ک براشون جک میساختن، صبور ترین نسل از آب در اومدن.اونا شاهد قتل هم نسل هاشون ب دست پدر،همسر یا برادر شون بودن!شاهد کرونا درست وسط آرزو هاشون بودن!اونا مجازی تحصیل کردن در حالی ک کنکور واقعی تو راه بود!ولی بازم برای رویا هاشون جنگیدن!        #احمقهارو_معروف_نکنیم                      فاز اون 16 میلیون نفری ک دنیا جهان بخت رو فالو کردن اصلااااا نمیفهمم!!!                            ? are we too young for this                               آیا ما برای این خیلی کوچک نبودیم؟ !
ازشون خوشم میاد یک سری آهنگ هاشونم مثل spring day و black swan دوست دارم ولی فنشون نیستم

انقد ک من با تحلیل ام ویه اسپرینگ دی گریه کردم ک نگو

اسپرینگ دی در واقع داستان کساییه ک تو ی کشتی ب دستور ناخدا غرق میشن ولی دولت ب چپشم نمیگیره

من اول کره اییارو خیلی دوس داشتم ولی فامیلای محترم(دختراشون) دهن بندع رو سرویس کردن با بی تی اس منم متنفر کردن 😐

ارمی ک جدیدن ارمی شدی لطفننننن دهن بقیع رو سرویس نکن با تشکر 😐🤌

So you can suck my dick if you don't like my shit        انگشت فاکم رو ب همع 🖕                                                       😎نمیتونین منو محو کنین من جاودانع برمیگردم😎😂                                                               اگ با حرف زدن من نوع تایپ کردن من مشکل داری ب من چ مشکل من نیس.                                                                            بعضیام اینجا تعامل گفتگو میکنن😂نکشیمون جمونگ                                                                                                                      هی تو عارع خود تو ک تا اینجای امضام اومدی ماچ از طرف من💋😂

ببخشید خیلی ببخشید‌ که اینو میگم 

اما خواهرانه‌ میگم بهت عزیزم آهنگ هاشون‌ رو گوش نکن و ازشون‌ الگو نگیر 

خواهش میکنم ازت خواهر گلم 😘😔

بزار از معجزه ها بگم‌ : دعای معراج‌ و چله حق شناس میگن‌ معجزه اسسسسس  امتحان کنید دیگه   سلامتی امام زمان صلوات میشه یه دونه ام برای شهدا بفرستی  میگن امام حسین  کشتی نجاته‌  هر وقت مشکلی داشتی بگو یا حسین  دعای نادعلی ام قشنگه یادتون‌ نره‌ بخونیدش‌   دیگه حضور ذهن ندارم فقط التماس دعای عاقبت‌ بخیری‌ و ظهور   
من اول کره اییارو خیلی دوس داشتم ولی فامیلای محترم(دختراشون) دهن بندع رو سرویس کردن با بی تی اس منم ...

میکنم😂ن تو حلق مردم نمیکنم عقیده مو دلم میخواست بدونم اینجا داریم یان:)