2777
2789

من فکرمیکنم افسردگیم شدیده اگه تاپیکهای قبلیم رو ببینین متوجه میشین میگن قرص خوبیه و تقریبا بدون عوارض و وابستگی

گفتم بیام نظراتتون رو بپرسم اگر رفتم روانپزشک بگم شاید بهم از این قرص داد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کسی گف منو بلایک

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
برای افسردگی؟ چه حدی بود افسردگیت؟

خیر

من استرسم خیلی بالاست

بعد ی مدت تپش قلب گرفتم همش میرفتم بیمارستان قلب نوار میگرفتن سالمه

رفتم دکتر قلب برا چکاب کامل اکو نوار و دستگاه هولتر بهم وصل کردن گفتن قلبت به طور کامل سالمه هیچ مشکلی نداره از اعصابه بخاطر همین همین دکتر قلب بهم این قرص داد مصرف کردم عالی بود

چه مدت مصرف کردی عزیزم الان دیگه مشکل استرس نداری؟

فکر کنم یکماه

نه بابا بعد ی مدت دوباره بدتر شدم 

بهم گفتن باید بری دکتر اعصاب و روان رفتم دکتر گفته دچار حملات پانیک شدی همون استرس درونی

اما خیلی وحشتناکه

الان دارو میخورم بهترم

فکر کنم یکماه نه بابا بعد ی مدت دوباره بدتر شدم  بهم گفتن باید بری دکتر اعصاب و روان رفتم دکت ...

منم فکرمیکنم حملات پانیک دارم علائمش دقیقا چی هست؟

دکترت نگفت چه مدت باید مصرف کنی قرص اعصاب رو؟

منم فکرمیکنم حملات پانیک دارم علائمش دقیقا چی هست؟ دکترت نگفت چه مدت باید مصرف کنی قرص اعصاب رو؟

تپش قلب شدید بی حسی کل بدن عرق سرد خفگی حالت تهوع تاری دید

من فعلا سه ساله تحت نظر دکترم و دکتر خداروشکر حالم خیلی خوبه داروهامو داره کم کم قطع میکنه  

تپش قلب شدید بی حسی کل بدن عرق سرد خفگی حالت تهوع تاری دید من فعلا سه ساله تحت نظر دکترم و دکتر خدا ...

منم همینطورم بعد یه اتفاق حتی کوچیک هم که میوفته حتی یه اتفاق بیخود تپش قلب و حالت تهوع بهم دست میده جوری که فقط دلم میخواد بمیرم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز