2777
2789
عنوان

نامزدم گفت😞

382 بازدید | 23 پست

امروز پیشش بودم گفت کاش برگردم به ۱۰ سالگی و همون نوقع بمونم و بزرگ نشم و همون موقع بمیرم ‌ گفتم دلیلش چیه گفت ادم که بزرگ میشه کلی فکر و ذکر میکنه الان تو فکر اینم تشکیل خانواده میخوام بدم خونمو چیکار کنم چجوری خوشبختت کنم چجوری موفق شم 

من نگران حرفش شدم 😞

یعنی چی😞

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

میگفتی قوی باش،همین ک بدونم تو پشتمی کنارمی من خوشبختم

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

بهش حق بده با این وضع مملکت 

انسانیت.....از دور شاید دید در ماه /چشم خود بستم تا که چشم مستش ننگرم دل فریاد زد دیوانه من میبینمش...عاشق مولانا و حافظ و وحشی بافقی و شاهنامه و سعدی.عاشق اسطوره ها و داستان ها،عاشق تاریخ ایران.عاشق نوشتن و نقاشی کشیدن...عاشق کتاب و پادکست...اگه کتاب قشنگ یا پادکست قشنگ میشناسی بهم معرفی کن...دنیا هنوز قشنگه چون هنوزم آدمای خوب زیادی هستند که میشه به اعتبار بودنشون به زندگی لبخند زد

به خودت نگیر منظورش به تو نبوده بنده خدا فکر اینه که چطوری از پس محارج سنگین بر بیان .دلداریش بده بگو من کنارتم و ....

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
2790
2778
2791
2779
2792