2777
2789
عنوان

نامزدم گفت😞

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 23 پست

بهش بگو قرار نیست همه اینکارا رو تنهایی انجام بدی من مثل کوه همراهتم،بهش آرامش بده،اونوقت ببین چجور ازاین رو به اونرو میشه،برای هرکاری بافکربرین جلو وازبزرگتراتون مشورت بگیرین

بهش بگو فکر خودکشی به سرت نزنه که اگه خودتو بکشی خودمو وکل خانوادهامونو میکشم اینجوری بگو بترسه یوق ...

😐😐 چه ربطی داشت الان

مادر بزرگم همیشه میگ .‌.. هر چقد با دیگران خوب باشی بدی میبینی ولی بر عکسش هر چقد بد باشی همیشه بهت خوبی میکنن .... واقعا راس میگه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بهش بگو فکر خودکشی به سرت نزنه که اگه خودتو بکشی خودمو وکل خانوادهامونو میکشم اینجوری بگو بترسه یوق ...

نه عزبزم اصلا اهل اونکارا نیست 

فقط نگرانم چرا حرفش دپ بود 😞

عزیزم داخل این شرایط بیچاره ها حق دارن شوهر منم همین میگ ولی من بهش آرامش میدم میگم تو میتونی یا هم انجام میدیم اونوقت انگیزه میگیره تو هم بهش بگو الان بشدت به این حرفا احتیاج داره بفهمه پشتش هستی

ایرانم❤️

دو شب پیش  از شوهرم پول خواستم مثل همیشه غر زد.بهش گفتم خسیس.خیلی ناراحت شد.گفت همین باقی عمرم هم زود بگذره تموم بشه.

خییییلی از دستش ناراحت شدم.گفتم هربار یک کلمه ی حق میگم طوری رفتار میکنی که حس کنم من چه آدم بدی هستم که باعث میشم از زندگی سیر بشی. از اون شب باهاش سر سنگین هستم.منم مثل تو خیییلی غصه میخورم.آخه پول داره هی پس انداز میکنه.میگه واسه روز مبادا.

نامزد تو حق داره.اول راه زندگی هستید اوضاع اقتصادی خوب نیست.بهش روحیه بده تا ان شاالله بتونه زندگی راحتی برات فراهم کنه