2777
عنوان

حالم خوب نیست 😭

704 بازدید | 8 پست

ما تقریبا یک ساله که عقد کردیم ،دیشب عروسی دعوت بودیم همسرم اون طرف دیگه بود ولی من بهش دید داشتم یهو دیدم یه گوشی دیگه از جیبش درآورد و پیام میداد خیلی حالم بد شد دست و پاهام داشت می‌لرزید یهو نگاش به من افتاد همونطور خشکش زد و اومد طرفم من داشتم از رقص محلی فیلم میگرفتم بهم گفت میخوای من فیلم بگیرم منم گفتم ن..به نظرم اومد که ببینه اوضاع چجوریه.. ولی گفتم به روش بیارم که فهمیدم صداش زدم بردمش یه جای خلوت دیدم گوشیش رو توی جیب شلوارش گذاشت وقتی  بهش گفتم تو یه گوشی دیگه داشتی جیباشو اورد بیرون گفت کو؟ولی گفتم خودم با چشمام دیدم بعد گفت که آره دارم که چی؟!!!! چند وقت پیش توی گوشی مامانم که شماره های قبلا همسرم رو داشت توی تلگرام دیدم از اون خط های دوران مجردی وارد تلگرام شده و پروفایلش عکس دوتا پا بود که شلوار و کفشای خود همسرم با یه دختر بود وقتی اون موقع بهش عکس رو نشون دادم گفت اون خط مال دوستم بوده دادم بهش وقتی اون وارد تلگرام شده تموم اطلاعات قبلا هم بالا اومده مثل پروفایل منم خررر شدم گفتم لابد راست میگی  چون میدونستم که قبلا دوست دختر داشته ولی دیشب فهمیدم که اون خط و همه چی مال خودش بوده پیشوازش هم اهنگ عشق اول مهدی احمدوند بود خیلییییی داغونم من خیلی دوسش دارم از صبح حالم بده تو رو خدا بگین چیکار کنم من نمی تونم با خانوادم درمیون بزارم چون نمیخوام غصه بخورن واز طرفی انتخاب خودم بوده شما منو راهنمایی کنید شما بودین چیکار می کردین؟😭😭😭😭😭😭😭

با دقت بیشتری تصمیم میگیرم و سعی میگنم با عقل تصمیم بگیرم

امنیت و تعهد برام از عشق مهم تر شده

عشق ها میمیرند...رنگ ها رنگ دگر میگیرند.و فقط خاطره هاست... ک چه شیرین و چه تلخ...دست ناخورده ب جا می مانند

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انتخاب خودت بوده باشه عزیزم ،ادم هروقت اشتباه می‌کنه هرجای راه که باشه می‌تونه برگرده تا دیر نشده برگرد،مطمئن باش بعداً به مشکل بزرگتری برمیخوری

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...
انتخاب خودت بوده باشه عزیزم ،ادم هروقت اشتباه می‌کنه هرجای راه که باشه می‌تونه برگرده تا دیر نشده بر ...

اخه من ۱۸سالمه اگه الان طلاق بگیرم خیلی برام بد میشه همه میگن دختره حتما یه مشکلی داشته و دیگه موقعیت ازدواج براش پیش نمیاد

عزیز م اشتباه منو تکرار نکن درست روزی ک عقد کردم گوشی ‌شوهرم اتفاقی امد دستم رفتم از رو کنجکاوی دیدم اووووه ماشالله چ دخترای کثیفی دوروبرش بودن باهاش صحبت کرردم گفتیم مال مجردی بوده و تمام الان خدا میدونه با چ بدبختی دارم زندگی میکنم همش میگم کاش عقد و فسخ میکذدم میگفتم ب هم خورد بهتر از این بود این همه سال بدبختی بکشم و کثافت کاریشو ببینگ 

عزیزم نمیخوام تو دلتو خالی کنم این خاطره ی خودمه ...من با یکی بله برون گرفتیم اما عقد نکردیم تو اون مدتم دوست دخترش انگار برگشت و دیگه فایده نداشت و بهم زدیم چون دلش جای دیگه بود فقط حلقه نشونش دستم بود بعدش خداروشکر ازدواج کردم و راضیم ..حتما پیش مشاور برو و درست تصمیم بگیر. گذشته درسته گذشته به شرطی که در زمان حال طرف تاثیر نداشته باشه نه اینکه بره باهاش حرف بزنه هنوزم