2777
2789
عنوان

استوری من واکنش مادر شوهرم

1800 بازدید | 36 پست

سلام دوستان. من حدود ۲ ساله که ازدواج کردم. با خانواده شوهر هم توی این ۲ سال نه بحثی در مورد جهیزیه نه هیچ چیز دیگه ای داشتم. همه ش هم بهشون کمک کردم. البته کمک یک طرفه، که اونا فقط بابتش تشکر میکردن. اما جایی که احتیاج به کمک داشتم هیچ کمکی نکردن و البته منم به روی خودم نیووردم. مثلا حدود ۲ ماه بابت کمردردش که نمیتونست از جاش بلند بشه ازش پرستاری کردم و غذاشو تو خونشون میپختم، اما موقع ۳ ماه اول بارداری من که به شدت حالم بد بود حالت تهوع شدید و افت فشار و  .... که به زور بلند میشدم غذا واسه شوهرم درست کنم، با اینکه خانواده م شهر دیگه ای هستن و مادرشوهرم طبقه بالامون و میدونست چقدر حالم بده، دریغ از یه احوالپرسی ساده یا اینکه یه بشقاب از غذاشو روزا برای من بفرسته که یه کمکی کرده باشه

ولی بازم خدمت های من جایی که احتیاج به کمک داشتن و دست تنها بودن ادامه داشت. جوابشم فقط مرسی زحمت کشیدی بود.

بعد چند روز پیش یه پست توی اینستاگرام دیدم در مورد اینکه دخترا به خاطر اینکه نمیتونن جهیزیه سنگین بیارن خواستگار رد نکنن یا کسایی که چند ساله نامزدن به خاطر اینکه نمیتونن جهیزیه سنگین بیارن نامزدی رو کشدار نکنن و فقط وسایل ضروری بخرن و اینا

منم از این پست خوشم اومد و استوریش کردم

یهو دیدم فردا صبحش مادرشوهرم به شوهرم پیام داده که این استوری چیه که فلانی گذاشته؟ ناراحته جهیزیه شو بار کنه ببره

خیلی ناراحت و شوکه شدم و دلم شکست. با اینکه اون استوری کاملا بدون منظور بود و هر کسی هم که میدید متوجه میشد، اما من انتظار داشتم حتی اگر مادرشوهرم بابت اخلاق خاله زنکیش استوری منو با منظور هم برداشت کرده، لااقل به خاطر خدمت هایی که بهش کردم سکوت میکرد و نادیده میگرفت. 

من یه هفته داشتم در خلوت خودم گریه میکردم و احساس میکردم که جواب این همه خدمتم تو دهنی و پاتک بوده.

شوهرم هم بهشون گفته بود که این خاله زنک بازی ها چیه و اون استوری بی منظور بوده و اون کلی کمک بهتون کرده تا حالا و اینا، اونم جواب داده خوب کمک کرده منم تشکر کردم

بعد امروز رفتم خونشون میبینم خیلی ریلکس و معمولی داره رفتار میکنه، حتی یه جوری مهربون تر رفتار نکرد که از دل من در بیاد، چه برسه به اینکه عذرخواهی کنه. 

به نظر شما من باید چه واکنشی به این ماجرا نشون بدم بچه ها؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیز از من گفتن بود اصلا با خانواده شوهرت زیاد صمیمی نشو.

کمک خوبه ولی وقتی میبینی دستت نمک نداره چرا خودتو زجرکش میکنی؟؟؟

میری پیشوری و میسابی که چی بشه،؟؟

معمولی باش بیش از حد صمیمی نشو که سو استفاده کنن ازت.

بچه ها ممنون میشم پیج اینستامو فالو کنید@Dr_fatemeh_zarrin

انداره نگه دار

نیاز نیست خدمت کنی و منتظر جبران باشی 

به اندازه کمکی در توانت بود در حد نرمال انجام بده ولی خودتو به اب و اتش نزن براشون

مثل خودشم اروم عادی رفتار کن انگار نه انگار

به قول خودت خاله زنک هستن 

الهی به حق بزرگی نامت و بخشندگیت ما را غرق در سلامتی،خوشبختی،آرامش،سعادت،عشق،وفاداری،ثروت،رحمت،برکت و روزی....بفرما🙏🏻