2777
2789
عنوان

دیروز اولین سالگرد فوت شوهرم بود

1558 بازدید | 26 پست

من لباس مشکی هامو در نیاوردم این ی سال بد ما رسم داریم ک فامیل های نزدیک لباس میخرن و میارن و لباس مشکی رو از تنش در میارن بد پدر ومادر شوهرم اینکارو برای من نکردن در صورتی ک بعد از چهلم برای خواهر شوهرم لباس خریدن بعد امروز مادر شوهرم اومده میگ حالا تو سیاهاتو در بیار تا ما بدا بریم بخریم لباس 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ناراحتیم برای لباس نیستا لباس زیاد دارم دایی هامم برام اوردن امشب سیاهامم در اوردن ولی...

میدونم گلم توقع داشتی ازشون

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

متاسفم عزیزم خدا صبرت بده 

دیگه اونام شعورشون در همین حده 

به نظرم بهتره چند روز صبوری کنید یکی از بزرگ فامیل خودتون لااقل بیاد لباس مشکیتون رو دراره 

بعدا نگن زود دراورد از خدا خواسته بود 

نکه اینا اینطور بیشعورن برا همین میگم 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

ولشون کن بابا اون بدبختا هم داغدیده ان. بچه هم داری؟ 

ن عزیزم پدر شوهرم سیاهاشو در اورد اصلنم ناراحت نیس برای پسرش برای پولش ناراحته چطور برای دختر خودش ناراحت نبود

خدا رحمتش کنه 

کارشون خیلی زشت و نا پسند بوده 

خدارو شکر ما از این رسمای عزاداری نداریم ۳ روزه در میاریم

زدم فریاد خدایا این چه رسمیست رفیقان را جدا کردن هنر نیس رفیقان قلب انسانن خدایا بدون قلب چگونه می‌توان زیست💔رفیق جان، روزهای خوب تـوی راهن.قـرار نیست که همیشه صبح رو با قلب شکسته و پر غم از خواب بیدار بشی؛🍃 خدایا منظوره من از اینکه 'هوامو داشته باش' این نیس که فقط اکسیژن برسونی یکم خلاقیت آخه قربونت برم... شیطون رو ببین چه پیشنهادهایی میده😂😂😂،،،،،به امید روزی که حال مردممون خوب بشه🖤دوباره بخندیم یه روز خوب میاد🙂 جدیدا ناتوانی جنسی پیدا کردم......تو هر مغازه ای میرم توان  خریدن هیچ جنسی رو ندارم🤪🥴‏بیا واقع‌بین باشیم، اگه دیر جوابتو میده و به زور یه حالی ازت میپرسه، مطمئن باش به حرف زدن باتو علاقه ای نداره، وگرنه کیه که این روزا گوشیش دستش نباشه؟😂😁 ‏یه سیب از درختش کندن خوردن داره دهنمونو سرویس میکنه...بعد تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و با حوریاش ور بری؟؟؟بــییییییااااااااه 👍👍👍رفتم سونوگرافی از مجاری کلیوی تو گزارشش نوشته مثانه پر از ادرار است خب اینو از خودم میپرسیدید بتون می‌گفتم انتظار داشتید تو مثانه ماءالشعیر باشه؟😂 حماقت نکن!😠 همین دیگه... خیلی باکلاس بود... بذار یه بار دیگه بگم 😂حماقت نکن! 😑☝️😐 دوست دارم بگم ویتامین ۳۰ تو بگو (ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😒😒
متاسفم عزیزم خدا صبرت بده  دیگه اونام شعورشون در همین حده  به نظرم بهتره چند روز صبوری ک ...

پدر شوهرم صبح دراورد من ولی امشب دایی هام اومدن ب اصرار دراوردن برام