2777
2789
عنوان

یه جمله به خدا بگو،🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 55 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدایا شکرت بابت داده و نداده هات که هم نعمت بودن و هم حکمت😍

و شرمندم که اینقدر گناه میکنم از پس خودم برنمیام تو باید کمکم کنی😔

فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘
چرا نگو به خدا چون هیچ وقت هیچ کار خدا بی حکمت نیست عزیزم

خب من حقمه بدونم چرا هیچکدوم از اون همه نماز و دعایی ک خوندم اثری برام نداشت! 

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c
میگفتم که منو خدا کنه خودشو بنده بعد به خاک سیاه نیکشوندمش از تمان بیماری ها هو فقر معلولیت تو تجاو ...

انسان بودن واقعا سخته...

میدونی جهنم چیه؟میگن موقع مرگ چیزی که هستی چیزی که میتونستی باشی رو ملاقات میکنه.   و هیچ چیز جهنمی تر از اون لحظه نیست!...🌋
خدایا خودت کمک کن پسرم که اوتیسمه درآینده ازپس خودش بربیاد    

الهی آمین الهی آمین 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
خدایا خودت کمک کن پسرم که اوتیسمه درآینده ازپس خودش بربیاد    

برات صلوات فرستادم...ان شالله همیشه در پناه خدا باشه

میدونی جهنم چیه؟میگن موقع مرگ چیزی که هستی چیزی که میتونستی باشی رو ملاقات میکنه.   و هیچ چیز جهنمی تر از اون لحظه نیست!...🌋
خب من حقمه بدونم چرا هیچکدوم از اون همه نماز و دعایی ک خوندم اثری برام نداشت! 

یه روایت داریم دقیق نمیدونم که بگمش اما چیزی که یادمه کسی دعا میکنه اجابت نمیشه یا خدا به واسطه اون دعا بیماری ازش دور میکنه یا تو اون دنیا اینقد بهش توجه میکنه که ادم ارزو میکنه ای کاش هیچ دعای غزش براورده نمیشد