2777
2789
عنوان

بی بی چک تو رو خدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1176 بازدید | 106 پست
انشاالله فردا با آزمایش مثبتت خوشحالمون کن🤲🤲💚💚

سلام عزیزم بتام ۱۸۱۱ بود برای یه روز بعد موعد بالا نیست -؟؟قرص گلوکوفاژ رو قطع کنم یا ادامه بدم نگرانم ،با این عدد بتا احتمال داره خارج رحمی باشه ؟؟؟

سلام عزیزم بتام ۱۸۱۱ بود برای یه روز بعد موعد بالا نیست -؟؟قرص گلوکوفاژ رو قطع کنم یا ادامه بد ...

مبارکت باشه 😍❤من روز موعد ۱۱۰۰ بودم.. اگه لکه بینی یا درد غیرطبیعی نداری نگران نباش ....اگه قندت بالاست قرصت هم قطع نکن تا دکتر میری و دوباره آزمایش میدی منم مصرف میکنم واسه کنترل قند خون 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مبارکت باشه 😍❤من روز موعد ۱۱۰۰ بودم.. اگه لکه بینی یا درد غیرطبیعی نداری نگران نباش ....اگه قندت با ...

خیلی ممنون عزیزم پیش یه دکتر دوشنبه شب نوبت گرفتم  حالا امشب و فردا شب یه دونه میخورم توکل بخدا انشالله مشکل میش نیاد ،نه فعلا که ندارم هیچ درد و خونریزی هیچی الحمدالله ببخشید ترشح سفید دارم و اینکه گاهی یه تیر خفیف زیر دلم میکشه طبیعیه ؟؟بچه شما چی هست ؟؟

آره عزیزم ۱۸۱۱ بود همین الان گرفتم بنظرتون برای یه روز بعد موعد بالا نیست ؟؟؟ من قرص گلوکوفاژ میخورد ...

میارکه عزیزم .بنظرم فردا ی دکتر زنان هم برو هم ازمایشو نشون بده هم در مورد قرص صحبت کن

خیلی ممنون عزیزم پیش یه دکتر دوشنبه شب نوبت گرفتم  حالا امشب و فردا شب یه دونه میخورم توکل بخدا ...

مصرفش دوران بارداری خطر نداره نگران نباش....آره عزیزم تیر کشیدن طبیعیه ..بچه م پسره،به امید خدا سه هفته دیگه دنیا میاد ..انشالله شما هم نی نی تو سالم بغل میگیری🤲💚

میارکه عزیزم .بنظرم فردا ی دکتر زنان هم برو هم ازمایشو نشون بده هم در مورد قرص صحبت کن

الان یه نفر بهم گفت چون بتا بالاس احتمالا بارداری پوچ یا مولار هست دارم سکته میکنم 😭😭😭😭😭 بتام  غیر طبیعی هست 

مصرفش دوران بارداری خطر نداره نگران نباش....آره عزیزم تیر کشیدن طبیعیه ..بچه م پسره،به امید خدا سه ه ...

عزیزم تو رو خدا یه راهنمایی میکنین الان یه نفر بهم گفت بتات خیلی بالاست و غیر طبیعی ممکنه پوچ باشه یعنی بچه خوره یا همون مولار خیلی حالم بد شده دارم گریه میکنم 

عزیزم تو رو خدا یه راهنمایی میکنین الان یه نفر بهم گفت بتات خیلی بالاست و غیر طبیعی ممکنه پوچ ...

عزیزم واسه من که نزدیک ۱۲۰۰ بود و پسرم الان دنیا اومده ..همه جور امکانی هست شاید لقاحت زودتر بوده..احتمالش خیلی کمه مولار باشه و تو سونو معلوم میشه عدد بتا بتنهایی معلوم نمیکنه .💚

مبارکه عزیزدلمممممم ایشاا به سلامتی بغل بگیری نی نی تو🥰😘 دعا کن منم زودی بیام خبر بارداریمو بدم

انشاالله عزیزم امیدوارم به زودی زود مادر بشی دعا کن برا منم سالم و نرمال باشه 

سلام عزیزم رفتی دکتر چیشد،?

سلام عزیزم آره رفتم بتام یک روز بعد از تاخیر ۱۸۱۱ بود ، تو همین نی نی سایت خوندم خیلی بالاس الان خیلی نگرانم دکترمم گفت نگران نباش و برای هشتم دی سنو نوشته تا اون روز پیر میشم 

عزیزم رفتی آزمایش؟

سلام عزیزم رفتم یک روز بعد تاخیر ۱۸۱۱ بود به نظرتون بالا نیست تو همین نی نی سایت خیلی نگرانم کردن اما دکترم گفت مشکلی نیست ۸ دی باید برم سنو هنوز خیلی مونده تا هشت دی نگرانم دعام کنید تو رو خدا