2777
2789
عنوان

بی بی چک تو رو خدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1176 بازدید | 106 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم این قرصی ک اسمش رو گفتی چند روز خوردی طریقه استفادشو میگی و اینکه دکتر تجویز کرده بود؟

گلوکوفاژ عزیزم قرص قند هست ولی تخمدان هم تنظیم میکنه من حدودا سه ماه خوردم 

عزیزم این قرصی ک اسمش رو گفتی چند روز خوردی طریقه استفادشو میگی و اینکه دکتر تجویز کرده بود؟

آره دکتر تجویز کرده بود و اینکه من همسرم همسرمم واریکوسل خفیف داشت تازه یکماهه داره دارو ها رو میخوره 

ممنون عزیزم دلم من تو عمرم شیر نخوردم از شیر متنفرم بالا میارم ؛تو رو خدا دعا کنید واقعا مثبت باشه � ...

مثبته 😁 پس حتما قرص کلسیم دی بخور

ببین من قبل اینکه بی بی چک هام مثبت شه دندونم به فنا میرفت بااینکه قبل هر بارداری چند میلیون برای دندونام خرج میکردم ولی درجا همون اول جلوشو میگرفتم 

مثلا توی بارداری اگه دندون درد گرفتی دندون پزشکی نرو فقط مداومت بر شیر خوردن کنی دندون دردت خوب میشه

خیالت راحتتتتت حتما مثبته برات دعا هم میکنم

یه ناناززززززز توی شکمت هستتتت هی میگه مامان من اینجامممم🙃❤❤❤❤

مبارکه عزیززززمممممم برا منم دعا کن و اینکه ببخش سوال میکنم مشکل ناباروریت چی بود؟

الهی عزیزم حاجت روا بشی بحق دل حضرت زینب منکه باورم نمیشه تو رو خدا دعا کنید برام فردا ازمایشم هم مثبت بشه ، من خودم یه کوچولو تنبلی تخمدان داشتم همسرمم واریکوسل خفیف داشت که یکماه دارو خورد مثبت شد دعا کنید تو رو خدا برام

مثبته 😁 پس حتما قرص کلسیم دی بخور ببین من قبل اینکه بی بی چک هام مثبت شه دندونم به فنا میرفت بااین ...

ای جاااانم چشم حتما میرم زیر نظر یه دکتر خوب میگم برام تجویز کنه خدا فرزنداتونو بهت نگه داره انشاالله 

سلام عزیزم آزمایش خون دادی چی شد؟

آره عزیزم ۱۸۱۱ بود همین الان گرفتم بنظرتون برای یه روز بعد موعد بالا نیست ؟؟؟ من قرص گلوکوفاژ میخوردم بنظرتون باید ادامه بدم یا قطع کنم