2777
2789
عنوان

بی بی چک تو رو خدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1176 بازدید | 106 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی امین تو رو خدا دعا کنید مثبت واقعی باشه 

شک نکن حتما بارداری

راسای راستی یادت باشه سونوی تشکیل قلب زیر دو ماه خطا زیاد داره مثلا برای بچه دوم خودم بعد دوماه بچه نشون داد

و اینکه شیر زیاد بخور تا دندونات خراب نشن چون از اول بارداری خییلیییی از آدم کلسیم کم میشه و همه دندونا سست میشن شیر یادت نرههههها

در طول مدت بارداری سوالی داشتی میتونی بهم پیام بدی اگه تونستم کمکت باشم

برای منم دعاکن عزیزم بعد چندماه اقدام باردارشدی؟

الهی الهی بحق دل حضرت زینب خدا قسمت همه منتظرا بکنه بحق دل زینب س من دو سال و نیم ناباروری داشتم عزیزم ،بدون دارو این مثبت شد قبلا چند ماهی دارو خوردم ولی فایده نداشت 

شک نکن حتما بارداری راسای راستی یادت باشه سونوی تشکیل قلب زیر دو ماه خطا زیاد داره مثلا برای بچه دو ...

ممنون عزیزم دلم من تو عمرم شیر نخوردم از شیر متنفرم بالا میارم ؛تو رو خدا دعا کنید واقعا مثبت باشه 😭😭😭😭

الهی الهی بحق دل حضرت زینب خدا قسمت همه منتظرا بکنه بحق دل زینب س من دو سال و نیم ناباروری داشتم عزی ...

مبارکه عزیززززمممممم

برا منم دعا کن

و اینکه ببخش سوال میکنم مشکل ناباروریت چی بود؟