2777
2789

دوستان من به اندازه کافی استرس و اضطراب و ناامیدی و ترس دارم لطفا لطفا فقط کسایی که افسرده بودن و از قرص نتیجه خوب گرفتن بعداز مدتی هم قرص رو قطع کردن جواب بدن☹

من افسردگی دارم یکساله خودم هم نمیدونم دلیلش چیه حالم زیاد خوب نیست دلم میخواد دوباره حالم خوب بشه مثل قبلا فرداهم میخوام برم مشاور ولی از مصرف قرص میترسم میترسم تااخر عمرم مجبوربشم قرص بخورم و این منو میترسونه لطفا تجربه ای دارین بگین☹

بگین افسردگیتون چه حد بوده؟ و چه مدت قرص مصرف کردین؟ و تاثیری داشته؟

دوساله افسردگی شدید دارم 

ی مدت قرص می‌خوردم خیلی حالم بهتر شد 

ولی خانوادم نذاشتن دیگه بخورم 

خدایا این جوونی آرزوی بچگیامون نبودا....  آرامش خودتو فدای بیشعوری دیگران نکن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من 6 ساله افسردگی دارم و فلوکستین و سیتالوپرام میخوردم و الان سه ماهه که قرص افسردگی نمی خورم

من اسکیزوفرنی دارم. خطرناک نیستم. هیولا و قاتل بالقوه نیستم. اختلالم همه ی من نیست. فقط قسمتی از منه. ( دوستان گرامی، به جااااان خودم فیلم "ذهن زیبا" رو دیدم. اینقدر اینو پیشنهاد نکنید!!!!)
بیماری خاصی یا هورمونات تنظیم نباشه نداری؟

بیماری خاصی نه ندارم نمیدونم میخواستم برم چکاپ کامل که پریودی پیش اومد و نتونستم موندم این دوره تموم بشه بعد برم

بنظرت هورمون و اینا میتونن اینهمه حالم رو خراب کنن؟😢اخه حالم خیلی بده یه نگاه به تاپیکهای قبلیم بنداز حالم رو نوشتم

حالت بد نشد بعداز قطع کردنش؟

نه خود دکترم قطعش کرد گفت دیگه لازم نیست بخوری اما ممکنه برگرده ولی نه شدت قبل

من اسکیزوفرنی دارم. خطرناک نیستم. هیولا و قاتل بالقوه نیستم. اختلالم همه ی من نیست. فقط قسمتی از منه. ( دوستان گرامی، به جااااان خودم فیلم "ذهن زیبا" رو دیدم. اینقدر اینو پیشنهاد نکنید!!!!)
اگه تهران هستین،میشه اسم روانپزشکتون رو بگین

تهران نیستم❤

بیماری خاصی نه ندارم نمیدونم میخواستم برم چکاپ کامل که پریودی پیش اومد و نتونستم موندم این دوره تموم ...

ارع میتونن یجوری ک دیونه بشع ادم

خدایا هزار مرتبه شکر بابت هدیه قشنگت