2777
2789

آره به کسی که یک بار رفت و خودش برگشت التماس و گریه کرد یه فرصت دوباره دادم و برگشتم اما مثل هاپو پشیمون شدم.یه افتضااااحه تاریخی پیش اومد و آخرش دعوای شدید کرد با داداشم و همه چی برای همیشه تموم شد.

سخت نگیرید,خبری نیست✅‌                          ‌           مسافر بینهایت                                                                 میروم تا همه عمر به خود تکیه کنم..                                                                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره به کسی که یک بار رفت و خودش برگشت التماس و گریه کرد یه فرصت دوباره دادم و برگشتم اما مثل هاپو پش ...

خیلی بده به یه نفر بازم فرصت دوباره دادن💔

تازه داشت حالم خوب میشد بازم اومد ونابودم کرد داغون شدم باز😭😭😭

بارها و بارها ولی این فرصت دادن بستگی به این داره که چقدر طرف مقابلم برام مهمه و دوستش دارم  ولی بعضی افراد بودن که یک بار فقط بهشون یکبار فرصت دادم حتی اگر خانواده م بودن...

یک روز من سکوت خواهم کرد و تو آن روز برای اولین بار مفهوم "دیر شدن" را خواهی فهمید!
خیلی بده به یه نفر بازم فرصت دوباره دادن💔 تازه داشت حالم خوب میشد بازم اومد ونابودم کرد داغون شدم ...

دقیقا میفهمم چی میگی

منم همین حال رو داشتم

با گذشت زمان کم کم بهتر میشه حالت

سخت نگیرید,خبری نیست✅‌                          ‌           مسافر بینهایت                                                                 میروم تا همه عمر به خود تکیه کنم..                                                                  
بارها و بارها ولی این فرصت دادن بستگی به این داره که چقدر طرف مقابلم برام مهمه و دوستش دارم  ول ...

تاحالا شده پشیمون شده باشین از اینکه فرصت دوباره داده باشین؟

بزرگترین اشتباه فرصت دادن به یکیه انگاری که یه غذا بخوری بعد بالا بیاریش دوباره همونو بخوری 

باید به بعضی از آدمایی که فک میکنن فقط حرف خودشون درسته و بقیه خرن گفت شما درست میفرمایید 
بخدا دیگه نمیدونم چی درسته چی غلط خسته شدم از این وضع😭

درکت می کنم من می فهمم چقدر سخته برات انگار دنیا روسرت خراب شده نمی دونی چی درسته چی اشتباه کدوم راه انتخاب کنی تویک دوراهی گیر می کنی