2777
2789
درکت می کنم من می فهمم چقدر سخته برات انگار دنیا روسرت خراب شده نمی دونی چی درسته چی اشتباه کدوم راه ...

آره دقیقا الان حال من همینه خیلی دلم گرفته دلم شکسته😭😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی بده وقتی فرصت دوباره میدی وباز داغونت میکنن😭

اره 

اما وقتی دیگه فرصت نمیدی و درد جدایی رو به جون می‌خری 

بلاخره یک جایی دیگه آروم میگیری

کاربری جدیدا به من تعلق گرفته 
از یک مشاور بنظرم حتما کمک بگیر یه دکتر بهت معرفی میکنم من خیلی راضیم ازش ۰۹۳۵۱۳۰۵۵۹۰ دکتر خشایار ...

یه دنیا ممنونم گلم

مشاورتلفنی هم هست یا باید برم مطب؟

اره  اما وقتی دیگه فرصت نمیدی و درد جدایی رو به جون می‌خری  بلاخره یک جایی دیگه آروم میگ ...

کلی درد کشیدم عذاب کشیدم که فراموشش کنم وتازه داشت حالم خوب میشد که باز اومد وداغونم کرد حالا باز باید از اول عذاب بکشم😔

کلی درد کشیدم عذاب کشیدم که فراموشش کنم وتازه داشت حالم خوب میشد که باز اومد وداغونم کرد حالا باز با ...

عیبی نداره 

تجربه شد برات 

یک بار تونستی 

پس بازم میتونی 

کاربری جدیدا به من تعلق گرفته 
تاحالا شده پشیمون شده باشین از اینکه فرصت دوباره داده باشین؟

اره بارها ولی چون دوستش دارم سعی میکنم نادید بگیرم بعضی موارد رو ولی الان که سالهاست گذشته میبینم چقدر خوب بوده که فرصت دادم بهش چون تنها کسیه که در همه مراحل بد و خوب زندگیم تنها اونه که کنارمه و تنهام نذاشته...

یک روز من سکوت خواهم کرد و تو آن روز برای اولین بار مفهوم "دیر شدن" را خواهی فهمید!
اره بارها ولی چون دوستش دارم سعی میکنم نادید بگیرم بعضی موارد رو ولی الان که سالهاست گذشته میبینم چق ...

منم چون دوسش داشتم بهش فرصت دادم ولی واقعا دارم عذاب میکشم😭

منم چون دوسش داشتم بهش فرصت دادم ولی واقعا دارم عذاب میکشم😭

درکت میکنم گلم و اگر واقعا میبینی داری اسیب میبینی از رفتار و اعمالش تصمیمت رو بصورت جدی بگیر و تصمیم درستی که فردا رو با خودت کلنجار نری و ذهنت نمونه پیشش که کاش بهش فرصت دوباره میدادم و این تصمیم رو با دلت همراه با عقلت بگیر گلم و امیدوارم بهترین راه برات باز شه که دلت نگیره هیچ زمان و همیشه شاد باشی🌷

یک روز من سکوت خواهم کرد و تو آن روز برای اولین بار مفهوم "دیر شدن" را خواهی فهمید!
درکت میکنم گلم و اگر واقعا میبینی داری اسیب میبینی از رفتار و اعمالش تصمیمت رو بصورت جدی بگیر و تصمی ...

فدات بشم مرسی از راهنماییات 

پیام خداحافظی بهش دادم هنوز نخونده معلوم نیس تهش چی میشه🥺

ولی دلم داره آتیش میگیره خیلی بیقرارم

فدات بشم مرسی از راهنماییات  پیام خداحافظی بهش دادم هنوز نخونده معلوم نیس تهش چی میشه🥺 ولی د ...

حق داری و امیدوارم همیشه توی زندگی بهترینها برات اتفاق بیوفته و بهترین تصمیمات رو بگیری عزیزدل🌷