2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرچی دستت اومد بریز توش خوب میشه بوگندشم میگیره

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉

یه کم ابلیمو با اب قاطی کن با نمک و زردچوبه بهش طعم میده

بعد ارد رو با زردچوبه و پودرسیر قاطی کن بزن و سرخ کن

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

اسی بهش ابلیمو و ابغوره و اب نارنج یه قاشق اضافه کن . رب انار داری یه قاشق اضافه کن . نمک و فلفل و زردچوبه بریز . بذار یکم مزه دار شن . بعد ماهی تابه رو بذار قشنگ داغ شه روغن بریز . ارد بریز کف سینی ماهیارو قشنگ اردی کن بعد بذار تو روغن

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
هرچی دستت اومد بریز توش خوب میشه بوگندشم میگیره

برش هاش خوبه کلفت نیست؟ یه سوال دیگه ماهی همیشه باید طرف پوست سرخ بشه نمیشه طرف گوشتش رو هم سرخ کنیم؟

خانما ماهی ها مو اینقدری برش زدم الانم تو پیاز و آبلیمو و نمک خوابوندم‌ شوهرم رو مزه ماهی حساسه اگه ...

اگه میخوای خام نباشه نازک کن از وسط نصف کن بعد رو حرارت کم سرخ کن

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

گیازورنده کن باابلیمووزعفرون وزردچوبه ونمک هم بزن بعدقشنگ به همه جای ماهی بمال بذاریه مدت تویخچال بمونه بعدسرخ کن

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖

نمک زردچوبه یه کمی فلفل بزن روغن بزار قشنگ  داغ بشه بعد بنداز سرخ بشه آخرش آبلیمو و آبغوره اضافه کن یک دقیقه تو حرارت کم باشه عالیه میشه

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 
برش هاش خوبه کلفت نیست؟ یه سوال دیگه ماهی همیشه باید طرف پوست سرخ بشه نمیشه طرف گوشتش رو هم سرخ کنیم ...

چرا میشه ولی ارد بزن

[QUOTE=218435836]چیه ماهیت؟[/ نمی دونم شوهرم گرفتهQUOTE

عزیزم ماهی قزل هست ...

پیاز و شیر و زعفرون و آبلیمو بزار تا شب بمونه ... بعدم آرد و نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و کاری باهم قاطی کن بزن تو ارد بزار تو روغن زیاد سرخ بشه 

صدای باران زیباترین ترانه ی خداست....