2777
2789
عنوان

دانشگاه یا کار...؟!

395 بازدید | 18 پست

دلم میخواد درسمو ول کنم برم جهاد دانشگاهی دستیاری دندانپزشکی و نسخه خوانی یاد بگیرم راحتم میشه باهاشون سر کار رفت از طرفی میگم یه لیسانسو که داشته باشم از طرف دیگه ام میگم نمیشه هم درس خوند هم سرکار رفت البته نه اینکه نشه میشهههه ولی سخته خب 

اما واقعا با این رشته ها دانشگاهی ام فقط عمر تلف کردنه آخه خلاصه که خیلی به راهنمایی تون نیاز دارم فک کنین خواهر کوچیکتونم واقعا دلسوزانه راهنماییم کنین 🥺❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم دیپلم داشتم تو این زمونه جالب نیست واقعا از نظرمن

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
هیچکدوم از اون دوتا ب درد نمیخوره  ی لیسانس بگیر میخوای زودی ب درآمد برسی یا برو حسابداری یا د ...

چرا به درد نمیخورن؟؟

الان تغییر رشته بدم برم حسابداری؟؟ آخه میگن حسابداری خیلی سخته

نه پارتی که ندارم  منظورم همین کلاسایی که جهاد دانشگاهی می‌ذاره بود

جهاد دانشگاهی چجوریه میشه بیشتر توضیح بدی؟

میشه برای سلامتیم یه حمد بخونید 😍 درخواست دوستی ندیداصلا قبول نمیکنم،

دقیقا خودمم به همین فکر میکنم که دو‌دل شدم

با دیپلمم شما هیچ وقت نمیتونی اونجور که باید پیشرفت کنی همیشه در حد همون دستیار دندونپزشک می مونید  مدرک دانشگاهی داشته باشی حداقل تو شرکتی جایی کار پیدا کنی امکان ارتقا هست نظرمن اینه دانشگاه برو 

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.