ازدواج دوممه و چون بچه اول شوهرمه مامان و داداشام روهم پول گذاشتن برابچم سیسمونه بخرن ابجیمم کرماش زده بالا و همش میگه خودتونم بخرید کمد هم میخوای من ۲۷هفته ام جفتم خیلی پایینه و تقریبا همش خونه ام وقت اسباب کشیم هم نزدیکه همش بهش میگم بذار برم خونه جدید بعد میخرم زوده فعلا اما دست بردار نیست همش میگه فلان مغازه لباسش خوبه من خریدم برای دخترم برو بخر میدونی فلان داداش چقدر پول داده مامان برات سیسمونه بخره با اینکه چند سال پیش پول سیسمونی شو من دادم اما بجای جبران همش اشکمو درمیاره سربچه اولم خودم کمک مادرم کردم برام چند تیکه لباس و گهواره و نی نی لالای خرید خیلی خرید جزعی خرید الانم بخاطر اینکه بچه اول شوهرمه گفتن میخریم اما هرروز خواهرم اشکمو در اورده
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
حالا وظیفه اونا نیست سیسمونی بخرن خودتون بخرید بهتره من بچه اول بود و بازم خودمون خریدیم
علی؟!!!!! همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولینبار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
عزیزم غصه شو نخور مامان گلی😍 ان شالله دخترت به سلامتی دنیا بیاد اینارو به مامانت بگو بجای حرص خوردن و غصه خوردن یا به خواهر دیگت بگو بهش بگه
برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم